Can alıcı muhtar

Vanlı muhtar Azrail Yok, ismiyle herkesi hayrete düşürüyor. Gittiği her yerde tebessüm ettiren birbirinden komik diyaloglarla karşılaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2017 Güncelleme 08 Aralık 2017, 00:36
Can alıcı muhtar

İÇİNDEKİLER

VAN Erciş'in Yalındam Mahallesi Muhtarı Azrail Yok ismi sayesinde oldukça ünlü. İsminin kendisine avantaj sağladığını ifade eden muhtar, aynı zamanda fıkralara konu olacak olaylar yaşadığını dile getirdi. Başından geçen bir olayı tebessümle anlatan Yok şunları söyledi: "Van'dan ziyaret için İzmir'e gidecektim. Havalimanına işlemler için kimliğimi verdiğimde görevlinin bilgisayara ve bana baktığını gördüm. Ben de gülerek 'Hanımefendi siz hiç Azrail ile karşılaştınız mı' dedim.

MELEK GİBİ İNSAN...
O da 'Hayır' dedi. Sonra, 'Ben şimdi eve gitsem eşime, ben bugün Azrail'i uçağa bindirdim desem kimse inanmaz' esprisi yaptı." Azrail Yok, bazen selam verdiği ve 'hayırlı işler' dilediği esnafın kendisine, "Azrail iyi ki buradan geçtin, selam verdin en azından biz de ölümü hatırladık" bazen de, "Azrail benim yaşım genç, buradan geçme" dediklerini söyledi. Yeşilova Mahalle Muhtarı Maksut Tuz ise "Adı korkutsa da kendisini tanıdıktan sonra çok sevdik. Melek gibi bir insandır" dedi.