Yine aynı tezgah

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu:" Dik duruşumuz ve milletimizin feraseti sayesinde 17- 25 Aralık tuzağı başarısız olunca, aynı tezgahı götürdüler ABD’de kurdular. Bizim dostluğumuz ne kadar hasbi ise husumetimiz de o kadar şedittir”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2017 Güncelleme 22 Kasım 2017, 01:35
Yine aynı tezgah

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün AK Parti'nin grup toplantısında konuşma yaptı. 17-25 Aralık'ta hukuk kisvesi altında Türkiye'ye tarihin en büyük tuzaklarından birinin kurulduğunu belirtti. "Gerektiğinde 15 Temmuz'da olduğu gibi ölümün üzerine giderek, gerektiğinde 15 yıldır yaptığımız gibi gece gündüz çalışarak, gerektiğinde tehditleri, tuzakları, kumpasları bozarak bu yolda yürümeye mecburuz" dedi. Ardından şöyle devam etti:

FETÖ AĞZIYLA İTHAM
"17-25 Aralık'ta, hukuk kisvesi altında ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bizim dik duruşumuz ve milletimizin feraseti sayesinde bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular. Birileri hala FETÖ'nün ağzıyla bizi itham etmeyi sürdürüyorsa, sebebi ancak aynı tuzakta onlara verilen rolü oynamaktır. Türkiye'yi küçümseyenlere, NATO toplantılarındaki gibi terbiyesizlikler, diziler, raporlar, gizli-açık pek çok mesaj aracılığıyla tehdit edenlere mesajımız şudur; 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet'. Her şeyi denediler ama Türkiye'yi teslim alamadılar. Türk milletinin mücadele azmini kıramadılar. Bizim dostluğumuz ne kadar hasbi ise husumetimiz de o kadar şedittir. Yeter ki biz, bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Bunu başarırsak Akif'in deyimiyle şu gerçekleşir: Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz..." Öte yandan Suriye'deki krizin çözümü için bugün Türkiye-Rusya-İran liderleri Rusya'nın Soçi kentinde üçlü zirve gerçekleştirecek.



'TAYYİP DEDE' KÜÇÜK GÜLHAN'I SEVİNDİRDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde konuşurken, Manisa'nın Salihli İlçesi'nden annesiyle birlikte grup toplantısına gelen 3.5 yaşındaki Gülhan Aydoğdu, "Tayyip dede" diye seslendi. Konuşmasını bölen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Efendim" diyerek el salladı. Grup toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Gülhan'ı ve annesini kabul etti, çocuğa oyuncak hediye ederek fotoğraf çektirdi. Erdoğan, yine Salihli'den gelen Kudret Demir Ortaokulu'ndan sporcu çocukları kabul ederek çeşitli hediyeler verdi.

Hasan AY