Tehlike hattı

İstanbul’da Taksim-Basın Sitesi hattında çalışan otobüs şoförü, yolculara bıçak çekti... Etrafa tehlike saçtı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 00:00
Tehlike hattı

İÇİNDEKİLER

Akıllara durgunluk veren olay dün İstanbul İncirli'de yaşandı. Taksim- Basın sitesi hattında çalışan otobüs şoförü, henüz bilinmeyen bir nedenle yolcularla tartıştı. Ortalık karıştı. Öfkeli şoför, bıçak çekip, vatandaşlara doğru savurdu. O anlar ise sosyal medyada paylaşıldı. Dehşet veren görüntüler büyük tepki topladı.



SALDIRI İDDİASI
Tepkiler üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama yapıldı. 'Şoförün saldırıya uğradığı' iddia edilen açıklamada, "Taksim- Basın sitesi hattında çalışan Otobüs A.Ş.'de görev yapan otobüs şoförünün İncirli'de durakta yolcularla tartıştığı ve saldırıya uğradığı öğrenildi. Şoför çıkan arbede sırasında bıçak çekerek yolculara yönelttiği belirtildi. Olay emniyete intikal etmiş şoför ve yolcuların ifadelerine başvuruldu. Adli soruşturma devam ediyor. Yapılan ilk değerlendirme sonucunda, kurum olarak şoför görevden men edilip, sertifikasına el konularak gerekli işlemler başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.