Mehmetçik destan yazıyor

Bu topraklarda tek bir terörist kalmayana kadar canla başla çalışan Mehmetçik dün Ağrı’da operasyona çıktı. Vatandaşları adeta haraca bağlayan Piro kod adlı PKK’lı terörist ekibini imha etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 01:23
Mehmetçik destan yazıyor

İÇİNDEKİLER

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya karşı operasyonlarına ara vermedi. Zorlu hava şartlarına rağmen devam eden operasyonlarda, Mehmetçik'e ise yine büyük görev düştü. Canla başla topraklarını korumak için çalışan Mehmetçik teröristlerin yuvalandığı mağaraları basarken, hava muhalefetine karşı da yılmadan yoluna devam etti.

PKK'NIN SÖZDE YAPISI BİTİRİLDİ
Mehmetçik karadan teröristleri köşeye sıkıştırırken, hava harekatlarıyla da örgüte ağır darbeler vuruldu. Dün Ağrı'da devam eden terör operasyonunda 15 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda Muş Malazgirt'ten Kars Kağızman'a kadar olan bölgede sözde adalet komisyonu adı altında vatandaşları yargılayan ve sözde vergilendirme adı altında para toplayan ve terör örgütü arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan 'Piro' kod adlı Mehmet Salih Güvercin, beraberindeki 4 teröristle birlikte ölü olarak ele geçirildi. Bölgede yapılan arama-tarama faaliyetinde 1 adet M-16 tüfek, 3 adet dolu şarjör, 87 adet fişek, 1 adet Kaleşnikof tüfek, 2 adet dolu şarjör, 60 adet fişek, 1 adet M-16 dürbünü, 3 adet el bombası, 4 adet EYP düzeneği, 1 adet sırt telsizi ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Amanoslar'da ise 2 terörist öldürüldü. Son bir haftada ise Türkiye genelinde 45 ölü, 10 sağ, 3'ü teslim olmak üzere toplam 73 terörist etkisiz hale getirildi.