Kirli TIRafik!

ABD, Rakka'da DEAŞ TIR’larıyla yakalandı. NATO, Atatürk ve Erdoğan’ı hedef aldı. Akar fotoğrafıyla da mesaj yolladı. MİT TIR’ları kumpasında Türkiye’ye iftira atan Batı medyası, tüm bunlara kör ve sağır kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 02:10
Kirli TIRafik!

İÇİNDEKİLER

Türkiye karşıtı lobi, 15 Temmuz hainlerini bağrına bastı. NATO, Atatürk ve Erdoğan 'Düşman' olarak tanımladı. Son olarak da ABD'liler, Orgeneral Hulusi Akar'a küstah bir mesaj yolladı.

ABD'nin PKK ve DEAŞ'la işbirliği ise Rakka'da kanıtlandı. Skandal görüntüleri sadece BBC ve Türk gazeteleri yayınladı. Ankara'yı DEAŞ destekçisi gibi gösteren dünya medyasının gıkı bile çıkmadı.



14 KASIM 2017 DEAŞ'LILAR RAKKA'DAN ABD-PYD KORUMASI ALTINDA ÇIKTI
Rakka'daki DEAŞ'lıların, ABD ve PKK/ YPG'nin koruması altında şehirden çıkarıldığı bu görüntülerle kanıtlandı. O teröristlerden bir kısmı dün eylem yapmak için geldikleri Adana'da yakalandı.

18 KASIM 2017 AKAR'A MESAJ
G.Kurmay Başkanı Org Akar, ABD'nin düzenlediği foruma katıldı. Toplantının resmi Twitter hesabında, 15 Temmuz'u hatırlatan bu fotoğrafı yayınlandı.


19 OCAK 2014 MİT TIR'LARI DURDURULDU
Asker kılığına girmiş içimizdeki alçaklar, MİT'e ait 3 TIR'ın yolunu Adana'da kesti. Medyadaki ajanları da bu ihaneti görüntüledi. "Türkiye DEAŞ'a silah gönderiyor" iftirasını anında dünyaya servis etti.