Aşk olsun gençler!

Batuhan ile Aslıhan, aileleri ilişkilerine izin vermeyince çözümü intiharda aradı. Yakınları tarafından kurtarılan iki gencin durumu kritik...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2017 Güncelleme 24 Ekim 2017, 00:00
Aşk olsun gençler!

İÇİNDEKİLER

Adana'da üniversiteli iki genç, aşklarına aileleri onay vermediği için intihar etmeye kalktı. Ölümün eşiğinden son anda kurtarıldı. İddiaya göre Çukurova Üniversitesi Mimarlık- Mühendislik Fakültesi öğrencileri 19 yaşındaki Batuhan Vural ile Aslıhan Öksüz bir süre önce aşk yaşamaya başladı. Birlikte aynı evde kalan gençlerin aileleri ise ilişkiye karşı çıktı. Batuhan ve Aslıhan ise çözümü intiharda aradı. Aslıhan "Ben bu hayattan Batu'ya aşık olarak gidiyorum", Batuhan ise "Beni affedin biz kötü değiliz" diye veda notu bıraktı. Ailelerine de intihar ettiklerini belirten mesaj yolladı. Dün kaldıkları evin banyosunda kutu kutu ilaç aldı.



BAYGIN BULUNDULAR
Paniğe kapılan aileler, hemen Adana'da bulunan akrabalarını aradı. Eve giden aile yakınları, kapıyı kırıp içeri girdiklerinde banyoda hareketsiz yatan Aslıhan ve Batuhan ile karşılaştı. İki gencin öldüğünü düşünüp, polis çağırdı. Gençlerin baygın olduğu ortaya çıktı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından iki aşık hastaneye kaldırıldı. Bu sırada Aslıhan, "Beni bırakın götürmeyin" diyerek ağladı. İki sevgilinin tedavi altına alındığı ve durumlarının kritik olduğu açıklandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Murat KARAMAN