Zehir harekatı!

İstanbul ve Bursa’da zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. 4 şüpheliden 3’ü hapse gönderildi. Yapılan baskınlarda piyasa değeri yaklaşık 300 bin TL olan uyuşturucu ele geçirildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2017 Güncelleme 09 Ekim 2017, 00:00
Zehir harekatı!

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde dün hareketli saatler yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü ile Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen operasyonda, farklı adreslere baskın yapıldı. Baskınlar sırasında, suç dosyası kabarık olan F.A. evinde yakalandı. Gemlik'teki iki ayrı adrese yapılan aramada ise farklı cinste ve miktarda uyuşturucuyla 7.65 çapında tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Aynı adreste bulunan ve 'G3' diye bilinen piyade tüfeğinin namlu ucu ise dikkat çekti. İstanbul Bakırköy'de de dün uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. B.A., H.A., ve S.A. isimli şüpheliler bir evde kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramalarda; yurt dışından getirilen 11 kilo skunk uyuşturucu maddesi, bir adet ruhsatsız ve seri numarasız 9 mm çapında tabanca, bu silaha ait bir adet şarjör ile sekiz adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. 3 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.



UYUŞTURUCU YOLU!
Bursa İznik'te çekilen bu fotoğraf 'Bu kadarına da pes" dedirtti. Uyuşturucu tacirleri, tarihi surların duvarlarına spreyle torbacıya giden yolu tarif etti. Vatandaşlar, ilçede uyuşturucu ile mücadele konusunda operasyonların sıklaştırılmasını istedi.