Türk polisi yakalar

Güvenlik güçleri, Ukraynalı çiftin çantasını çalan hırsızı, 1 saatte yakaladı. Turistler, Türk polisine övgüler yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2017 Güncelleme 19 Eylül 2017, 00:00
Türk polisi yakalar

İÇİNDEKİLER

UkraynalI ekonomist Valode Viktovie (32) ve Maria Viktovie (35) çifti, tatil için Muğla Marmaris'e gitti. Önceki akşam İçmeler Mahallesi'ndeki halk plajına giden ikili, çantalarını ve elbiselerini plajda bırakıp denize girdi. Turist çift, kendilerini izleyen hırsızdan habersiz yüzmeye devam etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Bu sırada Maria Viktovie, eşyalarının yanında biri olduğunu fark etti. Turistlerin çantasını çalan hırsız ise hızla kaçarak izini kaybettirdi. Turistler, durumu polise haber verdi. Sivil polis, 1 saat sonra hırsızı 300 metre uzaktaki bir bankta çaldığı eşyalarla birlikte yakalayıp kelepçeledi. Poliste çeşitli suçlardan 51 kaydı bulunan Ramazan D. (22), ifadesinde suçunu itiraf etti. İçinde 2 cep telefonu, bir miktar para, gümüş kolye ve makyaj malzemeleri bulunan çanta ise Maria Viktovie'ye teslim edildi. Çantaya kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Maria Viktovie, "Bizler eşyalarımızın bulunabileceğine dair bir ihtimal vermiyorduk. Türk polisinin bir anda olayı aydınlatıp, çözüme kavuşturması bizi mutlu etti. Kısa sürede hırsızı ve eşyalarımızı bulan polise minnettarlığımızı sunuyoruz. Türk polisi mükemmel, teşekkür ederiz" dedi. Eşyalarını teslim alan Ukraynalı çift, polislerle tokalaşarak kaldıkları otele gitti. Gözaltına alınan Ramazan D. de adliyeye sevk edildi.