Kıramadım gönderdim

ABD’de trafik kazasında ölen 3 öğrenci dün toprağa verildi. Özge’nin acılı babası Mehmet Mollaahmetoğlu “Kıramadım gönderdim” diyerek feryat etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2017 Güncelleme 18 Eylül 2017, 00:00
Kıramadım gönderdim

İÇİNDEKİLER

Dil öğrenmek için 12 Haziran'da ABD'ye giden Didem Deniz (22), Tuğbanur Karataş (22), Özge Nur Mollaahmetoğlu (22) ve Fatih Turhan (25) dönem sonu gezisinde trafik kazası geçirdi. Yakın arkadaş olan 3 genç kız yaşamını yitirdi. Turhan ise kazada ağır yaralandı. Talihsiz kızların cansız bedenleri önceki gün Türkiye'ye getirildi. Dün de cenaze töreni düzenlendi. Tuğbanur Karataş'ın (22) cenazesi dün İstanbul'da Eyüp'teki Yeşiltepe Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kağıthane Merkez Mezarlığı'na defnedildi. Beykent Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü'nde son sınıf öğrencisi olan Tuğbanur'un arkadaşları ve yakınları cenazede gözyaşlarını tutamadı.



"ÇOK ÜZGÜNÜZ"
Özge Nur Mollaahmetoğlu da Pendik'te kılınan cenaze namazının ardından Dolayoba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba Mehmet Mollaahmetoğlu, "Dil öğrenmeye gitmişti. Kıramadım onu gönderdim. Talihi böyleymiş. Takdir-i ilahi. Çok üzgünüz" dedi. Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Didem Deniz ise Edirne'de gözyaşları arasında defnedildi.

EMİR SOMER