Aşka mahkum!

Almanya'nın Kleve kentinde 22 yaşında bir kadın 6.5 yıl hapse mahkum olan eski suç ortağı Türk gencini silah zoruyla klinikten kaçırdı... Alman kadının, Sırat Ateş'e aşık olduğu için risk aldığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2015 Güncelleme 23 Mayıs 2015, 00:00
Aşka mahkum!

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Kleve kentinde yaşanan bir olay, gündeme damga vurdu... Alman Nadja Lohje, suç ortağı ve büyük aşkı 27 yaşındaki Sırat Ateş'i kaçırdı. Silahlı gasp suçundan bir süre önce 6.5 yıl hapse mahkum olan Sırat Ateş, madde bağımlılığı tedavisi için bulunduğu psikiyatri kliniğinden doktora sevk edildi. Alman medyasında yer alan haberde, Türk mahkumun Bedburg-Hau psikiyatri kliniğinden Hollanda sınırındaki Kleve kentine getirildi. Mahkumun getirildiği doktorun muayenehanesi önünde silahlı müdahale meydana geldi.

OTOMOBİLİ BIRAKTILAR

Sırat Ateş'in eski suç ortağı olduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Nadia Lohja, üç görevliyi silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. İkili buradan çalıntı olduğu belirtilen bir araçla kaçmayı başardı. Aracın kaza yapması üzerine ikili yollarına yaya olarak devam etti. Almanya ve Hollanda polisi Kleve ve çevresinde operasyon başlattı. Yüzlerce polisin ve helikopterlerin katıldığı arama çalışmalarında gelen ihbarlar değerlendirilerek çok sayıda eve baskın düzenlendi. Polis henüz ikilinin izine rastlanamadığını açıkladı. Yetkililer, Nadja Lohje'nin Sırat'a tutkuyla aşık olduğunu ve onu kurtarmak için ölümü göze aldığına dikkat çekti.

CESUR VE TEHLİKELİ
Bu arada, Nadja'yı tanıyanlar, onun son derece çılgın biri olduğunu ve cesaretinden dolayı birçok kez zor durumda kaldığını söyledi.

Cengiz PARLAYAN