Rüyalar alemi!

Rüyamda Peygamber Efendimiz sizinle birlikte "tweet'leri ikiye katlayın' buyurmuştu" diyen müridine ise "Siz de öyle yapın" talimatını verdi. Tüm bu mesajları ileten de camianın Mister Ananas'ı olan Mustafa Günay'ın ta kendisiydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2014 Güncelleme 01 Şubat 2014, 12:01
Rüyalar alemi!

İÇİNDEKİLER

İstanbul merkezli 17 Aralık Operasyonu, devletin içindeki paralel çeteyi ortaya çıkarttı. Çetenin adamlarını emniyet ve yargıda kritik noktalara yerleştirdiği anlaşıldı. Yargı ve emniyetin yönlendiricileri ise "imamlar"dı. Paralel devleti ABD'den yöneten Fethullah Gülen'in son kaseti yayınlandı! 1 Kasım 2013'te TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay'la görüşen ve 17 Aralık öncesi talimatları veren Gülen, ikinci ses kaydıyla da hem sanal hem de sosyal alemi salladı. Yine Günay telefonun öbür ucundan mesajları iletti, hoca dinledi. İşte o ses kaydının dökümanları:

VEKİLLER İSTİFA ETSİN Mİ HOCAM?
23 Kasım 2013: Gülen, kendisini arayan Mustafa Günay'a, milletvekillerinin nasıl tavır alması gerektiğine ilişkin talimat veriyor.
GÜNAY: Hocam, Burdur Milletvekili çok müspet konuştu. Benzeri durumlarda il ve ilçelerde il başkanları var. Partinin ileri gelenleri var. Mesela Burdur milletvekili istifaya kadar gidecek bir duruş sergilese. Veya sergilenmesi istenir mi?
GÜLEN: Çok önemli değil esasen. İdris Bal gibi yapsalar, istifa etseler, uzaklaşsalar ne olur yani. Milletvekilliklerini de ellerinden alacak değiller ya. Zaten onları seçimde aday olarak koymayacaklar yani.
GÜNAY: Bu İlhan abinin, Ahmet Bey'in tutumu, davranışı, onlardan hiç ses çıkmıyor diyor arkadaşlar. Onlarla ilgili bir şey denir mi? Der misiniz? (İlhan abi'nin, İzmir Milletvekili İlhan İşbilen olduğu düşünülüyor...)
GÜLEN: Zaten ipler kopmuş. Onlar da gitsinler. Çok önemli değil yani. Bundan sonra milletvekilliklerini ellerinden alacak hali yok.




MUSTAFA KOÇ'A TESPİH
Daha önceki ses kayıtlarından, TÜPRAŞ rafinerisine yapılacak Maliye denetiminin, Gülen örgütü tarafından, Koç Grubu'na ait haber verildiği ortaya çıkmıştı. Yeni ses kayıtları, Gülen'le Koç Grubu arasındaki ilişkinin ne boyutta olduğunu gösteriyor.
27 Kasım 2013 tarihli görüşme:
GÜNAY: Efendim hürmet ederim. Dün sabah Mustafa Koç beye gittim. O tespihi, zat-ı aliniz adına verdik. Çok beğendi, teşekkür etti. Hürmetlerini arz etmemizi istedi. Bu dershaneler ile ilgili duruşumuzu anlattık. Kendisi de takip etmiş. Zat-ı alinizin son Herkül'deki konuşmasını Hürriyet'teki özetini söyledim ben. Sekreterinden istedi. "Bunu muhakkak okuyayım" dedi. Destekliyorlar efendim. Yardımcılarıyla beraber (Koç'un) Tanzanya ve Kenya'ya gideceğiz. Bu gün de Kenya Devlet Başkanı'nın özel temsilcisi bir bakan geldi. Çok memnundu, sıcaktı, rahattı efendim. "İftar için verdiğiniz imkandan dolayı da çok teşekkür ederim" dedi. Yakınlaşmamızın bedeli vesair diyorlarmış onlara gidip gelip, yardımcısı söyledi. Ama patronlar hiç bunları takmıyor dedi. Sıcak ve samimiydi efendim çok selam söyledi.
GÜLEN: Teşekkür ederim.
GÜNAY: Bir de "Orda kaldığınızda ne yapıyorsunuz? Nasıl oluyor" dedi. (Mustafa Koç sormuş) Ben biraz anlattım. Böyle kalmak ister gibi bir arzusu vardı. (Koç Pensilvanya'da kalmak istiyormuş) Müsaade etseniz bu geziden sonra misafir etsek?
GÜLEN: Olabilir.




ZAFER BEY ÖBÜR TARAFA KAYMASIN
GÜLEN: Bu Zafer Bey (Çağlayan) sizi tutuyor gibi bir tavır sergiliyor. Fakat dershanelerin kapatılması mevzuunda Büyük Ağa'ya karşı onun yanında. Siz onu belli etmeden, münasebetlerinizi sıkı tutmanızda yine yarar var. Bütün bütün o tarafa kaymasın. Meydan vermemek lazım.
GÜNAY: Başüstüne efendim. Biz uzunca anlattık kendisine, çok hürmet ettik. Yani "Benim buraya gelmem bile bir destektir" filan dedi. O da sanki her iki tarafı idare ediyor gibi geldi bize efendim.
GÜLEN: Evet. Çoğunda şu anda o var yani. Her iki tarafı da idare etme. Yazarlarda da var bu.




EĞER HÜKÜMET İSTENMİYOR(SA)
Daha önceki telefon kayıtlarında, İstanbul'dan Fethullah Gülen'i arayan Günay'ın, "Ali Sabancı da size hürmetlerini iletti efendim" ifadesi dikkat çekiyordu. Son kayıtlarda, ünlü işadamı Ali Sabancı'nın, Gülen örgütüyle yakın bir ilişki içinde olduğu görüldü. İşte ses kaydındaki o bölüm:
GÜNAY: Ali Sabancı Bey geldi efendim. Meseleleri anlattık. O da kendisi bizzat takip etmiş bütün yazılanları. Haklı buluyor. "Birileri çıkıp dur demeli bunlara" (Hükümete) diyor. "Kimse bir şey diyemiyor" diyor. Onunla da bu Mustafa Bey'lerle döndükten bir hafta sonra Etiyopya, Tanzanya ve Kenya'ya gideceğiz. Hürmetlerini arz etmemizi istedi efendim kendisi.
GÜLEN: Teşekkür ederim. Bu toplantınız, sizin açınızdan, TUSKON açısından isabetli oldu değil mi? Yani iyi bir açılım sayılır. n GÜNAY: Elhamdülillah çok bereketli oldu hocam. Ben onu söyleyecektim. Dualarınızın bereketi. Bin 400'e yakın geldi. Uganda Devlet Başkanı'nın kardeşiyle birlikteyiz şimdi. Nazif Bey'in (Mehmet Nazif Günal) oğluyla birlikte. Onlarla orda o büyük iş kalmıştı, işte o da hallolacak.
GÜLEN: Sizin dışınızdaki insanlar mevcut iktidarın da araya sokmak istediği insanlar var mı?
GÜNAY: Yok. Yok efendim. Biz sistemi ona göre kurduk. Müracaat edenleri ona göre eliyoruz. Sadece böyle ilgilendiğimiz dostlarımız olursa bu diyalog çerçevesinde onları aldık efendim. Dışarıdan hiç kimseyi almadık. Büyük olanları sisteme yazmadık. Kendimiz dışarıda birebir eşleştirdik onları derneklerle bölgelerle.




DERSHANE DUASI
GÜNAY: Bir emriniz var mıydı efendim? Bir de Ankara'da 3 bin tane dernek temsilcisi, 3 bin dershanenin temsilcileri, 3 tane büyük dernek basın toplantısı yaptı. Bayağı katılım, ses verici oldu. TV'lerde filan da gösterdiler. Yani dün buyurmuşsunuz ya diğer dernekler de şey yapsın. Duanız yerine geldi. Onlar da iştirak ettiler efendim.
GÜLEN: Bence meselenin, tek bize ait bir mesele gibi gösterilmemesi lazım.




TREND TOPİC HOCA
Fethullah Gülen, 22 Kasım 2013'te, Türkiye'den kendisini arayan Günay'a talimatlar veriyor. Günay Gülen'e, arkadaşlarının gördüğü rüyayı anlatıyor. Telefondaki diyalog şöyle:
GÜNAY: Arkadaşlardan rapor alırken, üç arkadaş da rüya anlattı. Daha çok rüya var da... Efendimiz Aleyhisselam zat-ı aliniz, tek tek, il il teşrif buyurmuşsunuz. Arkadaşları teşvik etmişsiniz hocam. Bir de Peygamber Efendimiz sizinle birlikte, "Twitleri ikiye katlayın" buyurmuş.
GÜLEN: Siz de öyle yapın inşallah. Ne buyuruyorsa...

İşte Gülen'e ait son ses kayıtları!İşte Gülen'e ait son ses kayıtları!