Arka Sokaklar'da ne işin var?

Polis, Atatürk Havalimanı'na baskın düzenledi. İlker İnanoğlu ile birlikte 11 kişi gözaltına alındı. Ünlü oyuncu sağlık kontrollerinin ardından serbest bırakıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2011 Güncelleme 10 Eylül 2011, 00:00
Arka Sokaklar’da ne işin var?

İÇİNDEKİLER

İstanbul' da düzenlenen uyuşturucu operasyonuna sürpriz isimler takıldı! Operasyonda "uyuşturucu madde kullanmak ve satmak" suçlarından başarılı oyuncu İlker İnanoğlu ile CHP'li eski milletvekili Şahin Mengü'nün oğlu Burak Mengü'nün de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

İHBAR EDİLDİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eğlence merkezlerinde uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takipte 7 kişinin, "torbacı" adı verilen uyuşturucu satıcısı olduğu belirlendi. Torbacıların müşterileri de tespit edildi. Bunun üzerine soruşturma genişletildi. Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Atatürk Havalimanı'na baskın düzenlendi. Aralarında oyuncu İlker İnanoğlu ve CHP eski Milletvekili ve avukat Şahin Mengü'nün oğlu Burak Mengü'nün de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 5'i adliyeye sevk edilirken, İnanoğlu ile birlikte 6 kişi, sağlık kontrollerinin ardından serbest bırakıldı.