Jose Selçuk'a hayran

Mourinho'nun ayrıca Real Madrid'de boşa çıkacak futbolcuların transferi konusunda kolaylık sözü verdiği gelen bilgiler arasında

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 00:59
Jose Selçuk’a hayran

İÇİNDEKİLER

Önceki gün konferans için İstanbul'a gelen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Boğaz'da Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'le bir araya gelip yemek yemişti. İki usta hocanın görüşmesinde yaşananların perde arkası gün yüzüne çıkmaya başladı.

SEZON BAŞINDA DA GÖRMÜŞTÜM
Hamit Altıntop'un transferi için Terim'e garanti veren Mourinho'nun Sarı-Kırmızılı takıma övgüler yağdırdığı da belirlendi. Portekizli teknik adamın İmparator'a, "Çok iyi bir takımınız var. Sezon başındaki hazırlık maçında da bunun sinyallerini vermiştiniz. Canlı olmasa da birçok maçınızı izledim. Özellikle Selçuk'un çok özel bir yetenek olduğunu düşünüyorum" dediği öğrenildi.

MELO OLMAZSA DIARRA'YI DÜŞÜNÜRÜZ
Bu sözler karşısında çok mutlu olan Terim'in de, "Övgüleriniz gurur verici" ifadesini kullandığı belirlendi. Mourinho'nun ayrıca transfer döneminde takımdan ayrılacak futbolcuları istemesi halinde Fatih Terim'e her türlü kolaylığı gösterme sözünü verdiği ifade edildi. Özellikle Lassana Diarra'nın durumunun gündeme geldiği fakat Fatih Terim'in "Melo takımdan ayrılırsa böyle bir girişimimiz olabilir" yanıtını verdiği öğrenildi.

FATİH TERİM'İ MAÇA DAVET ETTİ
Mourinho'nun çok sıcak bir ortamda geçen yemekte Fatih Terim'i sezon başında oynanacak olan İspanya Süper Kupa maçına da davet ettiği gelen bilgiler arasında.

BOĞAZ'A HAYRAN KALDI
Çırağan Sarayı'nda geceliği 35 bin Euro'luk suitte kalan ve Kapalıçarşı'yı gezen Jose Mourinho'nun özellikle Boğaz'a hayran kaldığı öğrenildi.