Ronaldinho bombası

G.Saray Teknik Direktörü, Ronaldinho için başkanın kendisini aradığını söyleyerek, "Ondan 24 saat süre istedim" dedi. Terim ayrıca Shakiri, Suarez ve Gillet'i istediğini söyledi. Listede bomba isimler var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2012 Güncelleme 15 Ocak 2012, 02:35
Ronaldinho bombası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray dünya yıldızları için düğmeye resmen bastı. Teknik Direktör Fatih Terim, Karabük maçı sonrası Başkan Ünal Aysal'ın Ronaldinho için kendisini aradığını söyleyerek, "Bana bu futbolcu için 5,5 milyon Euro+maç başı+7 milyon Euro bonservis bedeli vererek 3 yıllık sözleşme yapabileceğini söyledi. Ardından bu konudaki düşüncelerimi sordu. Ronaldinho elbette istediğim bir oyuncu. Son kulübü Milan'la bu konuda iletişim içinde olacağım. Bu nedenle başkandan 24 saat süre istedim" diye konuştu.

KEITA'YI DA LİSTEDE
Terim ayrıca Ünal Aysal'ın Keita'yı da isteyip istemediğini kendisine sorduğunu ifade ederek, "Bu konuda da kendisinden 24 saat süre istedim" diye konuştu. Tecrübeli hoca Basel'li Shakiri, Anderlecht'li Suarez ve Gillet'i istediğini söyleyerek bu oyuncularla temasların sürdüğünü dile getirdi.



İSTİKBALİ DÜŞÜNÜYORUZ
Terim transferi play-off ve istikbali düşünerek yapmak istediğini vurgulayarak, "Ama yönetim kimi alırsa benim için bir problem olmaz" ifadesini kullandı. Terim Karabükspor önünde ilk yarıda ilginç bir maç oynadıklarını söyleyerek, "Birkaç gol pozisyonu vermemiz futbolcularımızın moralini bozdu. Devre bitmeden 2. golü bulmak önemliydi. 2. yarı rakip 10 kişi iken onlara pozisyon verdik. Bu da hiç hoşuma gitmiyor. Aşırı güven bize zarar veriyor. Yine de 3 puan ve 5 gol elbette çok iyi. Kendi rekorum da 9 maç oldu. Bunun için oyuncularımı kutluyorum" dedi. Bu arada Terim hayatını kaybeden Rauf Denktaş, Lefter Küçükandonyadis ve milli kayakçı Aslı Nemutlu'yu anarak ailelerine başsağlığı diledi. Öte yandan yönetici Ali Dürüst de Şakiri için Basel'den cevap beklediklerini söyledi.

FLAMENGO'DA 14 GOL KAYDETTİ
Milan'dan sonra ülkesinin takımlarından Flamengo'ya transfer olan Ronaldinho bu sezon oynadığı 31 maçta 14 gol kaydetti. 31 yaşındaki Ronaldinho 1 maçta kırmızı, 10 maçta ise sarı kart gördü.