Kuzu değil Aslanım

Kendisine cephe alan Helvacı, Eşkinat ve Yalçınkaya'yı istifaya davet eden Polat, "G.Saraylılığımı kimse tartışamaz. Herkes iyi bilsin ki; ben kuzu değil, aslanım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2011 Güncelleme 24 Ocak 2011, 17:25
Kuzu değil Aslanım

İÇİNDEKİLER

Glatasaray'da son günlerin en fazla konuşulan ismi olan Başkan Adnan Polat dün yaptığı açıklamayla gündeme damgasını vurdu. 'İstifa et' çağrılarına sert bir şekilde karşı çıkan Polat, kendisine muhalefet olan yöneticiler Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya'ya, "Onurunuz varsa istifa" edin mesajını gönderdi.

BU KEZ GÖNÜL ALDI
Polat, taraftarın ve camianın gönlünü alacak sözler de kullandı. İşte G.Saray başkanının gündeme bomba gibi düşen açıklamaları:

BAYRAKTAR ÖZÜR DiLEDi
Başbakan stattla ilgili her konuda bize yardımcı oldu. Fakat biz onu iyi bir şekilde ağırlayamadık. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar beni aradı ve Galatasaray camiasından özür dilediğini söyledi. Bu konu benim için kapanmıştır.

BENi TARAFTAR ASABiLiR
Açılış günü emniyet müdürlerinden birisi, "Başkanım davetliler dışında 300 kişi içeriye sızmış" dedi. Eğer birileri beni protesto edecekse bu kişiler G.Saray taraftarları olmalıdır. Beni asacaksa taraftarı assın, başkaları asamaz.

EĞER ONURLARI VARSA!
2. başkanım "Erken seçime gidelim" diyor. G.Saray başkanını kimse tehdit edemez. Bunun adı ihanettir. Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya'yı her onurlu insan gibi istifaya etmeye davet ediyorum. Eğer ben Adnan Polat'sam, futbolda da başarıyı yakalayacağım.

HELVACI: iSTiFA ETMiYORUM
Başkan Adnan Polat'ın bu açıklamasının ardından tüm gözlerin üzerine çevrildiği 2. Başkan Mehmet Helvacı'dan jet yanıt geldi. Helvacı, "Ben burada Başkan'a değil, Galatasaray'a hizmet etmek için bulunuyorum. İstifa etmem söz konusu bile değildir" ifadesini kullandı.

FENERLi ASKERi AĞLATTI!
Erzincan Kuruçay Jandarma Karakolu'nda görevli Başçavuş İlker Kılıçkap, Polat'ın açıklamaları sonrası G.Saray Kulübü'ne mail gönderdi. İşte o maildeki ifadeler: 15 yıldır TSK emrinde çalışmakta olan bir astsubayım. Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Yaptığınız basın açıklamasını, personelim ile birlikte TV'den takip ettim. İnanın bana gözlerim doldu. Asil bir yöneticiye yakışacak şekilde mantıklı ve duygu yüklü bir beyanattı. Galatasaray camiasının sizin gibi bir başkan ile gurur duymalı.