Fener için servet tepti

Brezilyalı yıldıza Rus Anzhi kulübü 4 milyon Euro teklif etti. Ama kaptan Alex yıllık 2.7 milyona Fenerbahçe'ye imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2011 Güncelleme 23 Şubat 2011, 14:29
Fener için servet tepti

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Fi-Yapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a hattrick yaparak derbi maçın tartışmasız yıldızı olan Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye 2 yıllık imza atmadan önce Roberto Carlos'un yeni takımı olan Anzhi'den çok ciddi bir teklif aldığı ortaya çıktı.

O ARTIK KADIKÖY'LÜ!
Rus kulübünün Roberto Carlos'a imza attırmaya çalıştığı sırada Alex de Souza'nın menajerine yıllık 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Alex'in menajerinin bu teklifi kendisine ilettiği ancak tam da o günlerde Fenerbahçe yönetimi ile görüşme halinde olan Brezilyalı yıldızın çok cazip olan bu teklifi önceliği Fenerbahçe'ye vererek geçiştirdi.

İŞTE GERÇEK KAPTAN
Sarı-Lacivertli kulübün teklifi yıllık 2.7 milyon Euro olmasına rağmen Alex, kalbinin sesini dinleyerek imzayı Fenerbahçe için attı. Daha önce senede 3.5 milyon Euro kazanan Alex, Rus ekibini geri çevirmekle kalmadı eski ücretinde de indirime gitmeye razı oldu.
Parayı 2. plana atarak gerçek bir kaptan olduğunu herkese ispat eden Alex'in Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra performansını neredeyse ikiye katlamış durumda.

HUZURU TERCİH ETTİ
Paradan önce kendi iç huzurunu tercih ettiğini belirten Alex'e yakın kaynaklar, "Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu. Kalmak istiyordu ama belirsizlik kendisini fazlasıyla etkiliyordu. İmzayı atınca kafasında hiçbir soru işareti kalmadı. Şu anda sadece F.Bahçe'nin şampiyonluğunu konsantre olmuş durumda" ifadesini kullandılar