Fuar bereketi

İstanbul Autoshow'un damgasını vurduğu Kasım ayında otomobil kampanyaları da gaza bastı. Otomobil almak isteyenlere firmalardan bir çok cazip teklif yağıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2012 Güncelleme 07 Kasım 2012, 00:57
Fuar bereketi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Autoshow Fuarı ile otomobil tutkunlarıyla bir araya gelen otomotiv firmaları, fuar devam ederken kampanyalara da hız verdi. Otomobil almak isteyenlere 'şimdi al ilkbaharda öde', '4 yıla varan vade', '24 aya varan sıfır faizli kredi', '5 bin 200 lirayı bulan indirim', 'benzinli fiyatına dizel', '3 bin TL'ye varan nakit alım indirimi', 'bin liraya kadar takas desteği' ve 'kur sabitleme' gibi avantajlar sunuyor. İşte bazı kampanyalar:

RENAULT'DA SIFIR FAİZ
Anlaşmalı finans kuruluşları aracılığıyla Kangoo ailesi ve yeni Clio hariç tüm Renault modellerinde 18 ay 18 bin TL yüzde 0 faiz kampanyası uygulanıyor. Ayrıca, yeni Clio ve Master modelleri hariç tüm modellerinde 48 ay 48 bin TL'ye kadar yüzde 0.89 sabit faiz var. Kredilerde dosya masrafları krediye dahil değil.

VOLKSWAGEN
Tıguan 1.4 TSI DSG'de Kasım'a özel kur avantajı sunuyor. Ayrıca, Jetta, Polo, Passat ve Tiguan modelleri, yüzde 0.89'luk kredi oranıyla satılıyor.

FORD
kasım'a özel 24 bin TL'ye 24 ay yüzde 0 faiz imkanıyla otomobil sahibi olma imkanı sunan Ford, ayrıca Fiesta ve CMAX'te 750 TL'ye, yeni Focus, Mondeo, Kuga ve yeni Ranger'da bin 500 TL'ye, Transit Connect'te ise bin TL'ye varan takas desteği veriyor.

BENZİNLİ FİYATINA DİZEL
Fıat, bu ay Actual, Active Plus ve Via donanımlı Linea Classic'in 1.3 litre 95HP'lik motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Linea Classic; Easy donanımlı yeni Linea'nın 1.3 litre 95HP'lik versiyonuna ise 1.4 litre benzinli yeni Linea fiyatına sahip olabilme imkanı sunuyor. 5 bin 200 TL'ye varan indirimlerle, benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo'ların fiyatları birbirlerine eşitlendi. Fiat ayrıca, 20 bin TL 2 yıl yüzde 0 faizli kredi ile, daha düşük peşinat ve daha uzun vadeyle kredi kullanmak isteyenlere 30 bin TL 3 yıl yüzde 0.52 faizli kredi imkanı sunuyor. Nakit alımı tercih edenlere, tüm otomobillerde ilave 2 bin TL indirim uyguluyor.

DACİA
48 ay 48 bin TL'ye kadar yüzde 0.89 sabit faiz ve 'Şimdi al ilkbaharda öde' kampanyasını anlaşmalı finans kuruluşlarının şartlarıyla sunuyor. Stoklarla sınırlı olan ve 30 Kasım'a kadar geçerli olan 'Şimdi al ilkbaharda öde' kampanyasının ödeme başlangıcı, Nisan 2013 olarak açıklandı. Kampanyada, dosya masrafı kredi bedeline dahil değil.