Müzik her yerde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2017 Güncelleme 27 Eylül 2017, 00:00
Müzik her yerde

İÇİNDEKİLER

Türk Telekom, yenilediği dijital müzik platformu Muud'u, Murat Boz ve Kibariye ile birlikte tanıttı. Gecede konuşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, 'Moduna göre özgürce müzik' sloganıyla kişiye özel listelerle kullanıcının tercihlerini öne çıkaran Muud'un, mobil cihazların yanı sıra masaüstü bilgisayarlar üzerinden de müzik dinleme imkanı sunduğunu belirtti. Dursun, akıllı sistemi ile kullanıcıların seçimlerine ve içinde bulundukları ruh haline göre şekillenen çok özel listelerle eşsiz bir müzik deneyimi vaat ettiğini söyledi.

ÜCRETSİZ BİN ŞARKI
Dijital dünyada giderek yaygınlaşan 'kişiselleştirme' konseptine uygun olarak tasarlanan Muud kullanıcıları, 4 milyona yakın şarkının yer aldığı arşivi, kişiye özel olarak diledikleri gibi şekillendirecek. Operatör bağımsız olarak herkesin kullanımına açık olan Muud'a üye olanlar, ayda 4.99 liraya sınırsız çevrimdışı müzik dinleme imkanına sahip olacak. Muud ile ayda bin yerli şarkıyı ücretsiz ve reklamsız olarak dinleyebilmek de mümkün.


Hakan Dursun, Muud'un en önemli özelliğini, şöyle anlattı: "İster ücretsiz ister aylık abonelik ile ücretli olsun Muud kullananlar araya reklam girmeden şarkılarını dinleyebilecekler."