Türkiye'nin bankasıyız

Türkiye'nin en büyük Bankası Ziraat, 151. yaşını kutluyor. Genel Müdür Hüseyin Aydın, çiftçiden holdinge herkese hizmet ettiklerini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2014 Güncelleme 21 Kasım 2014, 00:47
Türkiye’nin bankasıyız

İÇİNDEKİLER

Ziraat Bankası, bu yıl 151'inci yaşını kutluyor. Genel Müdür Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası'nın, değerlerini koruyarak varlığını sürekli kılmak için sadece kendisinin değil, müşterilerinin ve ülkenin bilançosuna değer katmak için gelişim yolunda ilerlemeye devam ettiğini belirtti.

GÜÇLÜ SERMAYE

"Büyüklük yarışında olmadan büyük olacağız" diyerek yola çıktıklarını söyleyen Aydın, "Verimliliği artırarak ve ülkeye değer katarak büyümeyi sürdüreceğimizi söyledik. Bunları 24 bini aşkın çalışanımız ve 30 milyon müşterimiz ile yapıyoruz" dedi. 100 milyar doları aşan bilançosu, güçlü sermaye tabanı ile Ziraat Bankası'nın herkesin bankası olduğunu vurgulayan Aydın, "Ziraat Bankası ülkenin en büyük şirketleriyle çalışırken, aynı zamanda çiftçisine, işçisine, memuruna, serbest meslek çalışanına, KOBİ'lere verdiği hizmetin ve sunduğu finansal çözüm paketlerinin gelişmesini ve derinleşmesini sağlamayı sürdürmektedir" diye konuştu.