Yerli ürün şovu

Uluslararası Züccaciye Fuarı Züchex'de bu yıl 'Made in Turkey' konsepti kurulacak Life Medya Başkanı İrfan Tıraş, Türk firmalarının bu alanda boy göstereceğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2011 Güncelleme 22 Eylül 2011, 00:00
Yerli ürün şovu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de ve dünyada sektörün en önemli markalarından birisi haline gelen Uluslararası Elektrikli Ev Gereçleri Züccaciye Hediyelik Eşya Fuarı Züchex, bu yıl yeniliklerle açılıyor. 23-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 22. Zuchex'i organize eden Life Medya Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tıraş, fuar içinde 'Made in Turkey' konseptli bir alan olacağını, Türk tasarımcı ve firmaların bu alanda görücüye çıkacağını söyledi.

FUARA 600 FİRMA KATILIYOR
Geçen yıl gerçekleşen 2 milyar dolarlık ticareti bu yıl 2.5 milyar dolara çıkarmak istediklerini vurgulayan Tıraş, "Dünyaya 'kendi ürünümüzü kendimiz tasarlıyoruz, kopya ürün yapmıyoruz' mesajı vereceğiz" dedi. TAKVİM'e bilgi veren Tıraş, Züchex'in Avrupa'da 3'üncü, dünyada ise 4'üncü büyük fuar olduğunu ifade etti. Züchex'in Türkiye'yi sektörün başlıca merkezlerinden biri haline getirdiğine dikkat çeken İrfan Tıraş, bu yıl fuara 600 firmanın katılacağını ve bunların yüzde 20'sinin yabancı olduğunu kaydetti. Züchex bu yıl TÜYAP Beylikdüzü'nde, 12 salonda ve 6 kategoride yapılacak.

Burçin GÖKTAN