Gel de Nazi deme

Avrupa, Türkiye düşmanlığından Orta Çağ uygulamalarına geçti. “Sınırlarımızda ‘Evet’ dedirtmeyiz” dedi. PKK’nın Bern’deki İsviçre Parlamentosu önünde yaptığı mitingde “Erdoğan’ı öldür” pankartına sahip çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 01:03
Gel de Nazi deme

İÇİNDEKİLER

Avrupa yıllarca 'insan hakları, düşünce özgürlüğü' yalanlarına bir son verdi. Konu Türkiye olunca tüm özgürlükler rafa kaldırıldı. 16 Nisan'da 'Evet' diyecek hiçbir Türk politikacıyı topraklarına sokmama kararı alan Avrupalılar bunu gerçekleştirmek için Nazi uygulamalarına başladı. Evet yanlısı Türkler'e baskı uygulayan, Türk bakanları uluslararası tüm kuralları yıkarak sınır dışı eden, köpeklerini Türk vatandaşlarının üzerine salan Avrupa, ardından sahaya PKK'lı teröristleri saldı. Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Hollanda, Finlandiya gibi ülkelerde 'Hayır' mitingleri düzenleyen PKK'lılar, dün ise İsviçre'nin başkenti Bern'de paçavralarını alıp sokağa çıktı. İsviçre Parlamentosu önünde 'Hayır' mitingi yapan PKK'lılar açtıkları pankartlarla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Türk halkına olan nefretlerini kustu. İsviçre'nin destek verdiği mitingde "Kill Erdoğan" (Erdoğan'ı öldür) pankartı açan PKK'lılar açıkça nefret suçu işlerken, İsviçreliler ise bu görüntüye alkışlarla destek verdi.



ERDOĞAN'DAN SERT TEPKİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, pankartla ilgili sert konuştu. "Bugün İsviçre Parlamentosu'nda bakıyorsunuz ileri derecedeki aşırı terör örgütleri orada benim resmimi koyuyor. Benim şakağıma silah dayıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Ve bu ülke İsviçre" dedi.