Halayınız gelsin!

Terör örgütü PKK ile Alman hükümeti adeta ortak çalıştı. Bakanlarımızın programlarını engellemek için her şeyi yaptı. Hamburg’daki Saray Düğün Salonu’nun sahibine ölüm tehditleri yağdırdı. Ancak gurbetçi patron, “Ülkemin bakanına ev sahipliği yapacak olduğum için beni vuracaksanız, gelin vurun” diye haykırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2017 Güncelleme 11 Mart 2017, 01:30
Halayınız gelsin!

İÇİNDEKİLER

Yeni Türkiye, yeni kararlar aldı. Ancak bu durum düzeni bozulan küresel aklı şoka uğrattı. Üst akıl, Türkiye'ye saldırmak için her hainliği yaptı. Gurbetçilerle buluşmak için Avrupa'ya giden bakanlarımız inanılmaz bir yasakla karşılaştı. Almanya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın programlarını engellemeye çalıştı! Almanya'nın ortağı ise kanlı terör örgütü PKK'ydı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun programı öncesinde yaşananlar bir bir ortaya çıktı. Buna göre Bakan Çavuşoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatmak istediği programı için Hamburg'un en saygın otellerinden biri olan Elysee Hotel ile anlaşıldı. 500 kişilik konferans salonu için perşembe günü kontrat imzalandı. Ancak Cuma günü otel müdürü Türk yetkililerini çağırdı ve parayı masaya koyup 'kusura bakmayın' açıklamasını yaptı. Ardından Kahramanmaraşlı Mehmet Demiroğlu'na ait olan Saray Düğün Salonu'yla anlaşmaya varıldı. Programın burada yapılacağı açıklandı. Almanya'ya sırtını dayayan kanlı terör örgütü PKK ise Demiroğlu'nu hedef aldı. "Seni vurur, mekanını yakarız" diyerek tehditler yağdırdı. Demiroğlu ise tehditlere aldırmadı ve hainlere "Ülkemin Bakanı'na ev sahipliği yapacak olduğum için beni vuracaksanız, gelin vurun. Vurursanız da şerefsizsiniz vurmazsanız da şerefsizsiniz" diye haykırdı.

SALONUN RUHSATINI İPTAL ETTİLER
Türk yetkililer Demiroğlu'nu tehlikeye atmak istemedi ancak Demiroğlu, "Ben kellemi veririm yine vazgeçmem" diyerek vatanseverliğe imza attı. O gece PKK, düğün salonuna saldırdı. Duvarlara HAYIR yazıları yazdılar. Ancak Demiroğlu hainlere yine pabuç bırakmadı. Ertesi gün ise Eyalet Bölge Müdürlüğü "Burası böyle bir toplantı yapmaya elverişli değil" deyip salonun 20 yıllık ruhsatını iptal etti. Türk yetkililer buna itiraz edip direnince Alman polisi tutuklamaya kalktı. Bunun üzerine iki salonla daha anlaşıldı. Ancak PKK mekan sahiplerini yine tehdit edince bu kez başkonsolosluk rezidansında karar kılındı. Orası Türk toprağı olduğu için ne polis ne başka merciiler müdahale edemezdi. Bu kez Alman polisi konsolosluk rezidansına giden tüm yolları trafiğe kapattı. Hamburg trafiği kitlendi. Konutun hemen yanındaki alan, programı sabote etmeleri için protestoculara ayrıldı. Göstericiler Türkiye aleyhinde sloganlar atarak saatlerce bağırdı. Fakat o gürültüyü "Baş koymuşum Türkiyemin yoluna" ve tekbir sesleri bastırdı.


İşte o düğün salonu

Furkan KARA