Suudi prensten 1 milyon dolarlık teklif

Gündemden hiç düşmeyen dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın Suudi Arabistan’a giderek 1 milyon dolar karşılığında Suudi prensle bir akşam geçireceği haberi tepki çekti.

Giriş Tarihi 13 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 13 Aralık 2014, 12:21
Suudi prensten 1 milyon dolarlık teklif

İÇİNDEKİLER

Kanye West ile evli olan, bir çocuk annesi Kim Kardashian'a gelen teklif herkesi şaşırttı. Ancak asıl şaşırtıcı olan ise Kardashian'ın bu teklifi kabul etmesi oldu.

Son dönemde Paper dergisine verdiği çıplak pozlarla gündemden düşmeyen Kim Kardashian'a Suudi arabistan prensi tarafından bir gece için 1 milyon dolar teklif edildi.

KIM KARDASHIAN'DAN CESUR KIYAFET
Dünyaca ünlü ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian bu kez Arap dünyasını karıştıracak bir iddiayla gündeme geldi. Spekülasyonlara göre, ocak ayında Suudi krallığının davetlisi olarak Suudi Arabistan'a gitmeyi planlayan Kardashian, Suudi prensin bir gecelik parti teklifine şimdiden evet dedi. Suudi Arabistan'da tepkilere neden olan 1 milyon dolarlık teklif, sosyal medyada "Müslümanlığın yüz karası" olarak paylaşılıyor.

KIM KARDASHIAN BÖYLE EVLENMİŞTİ
En son 2012 yılında bir firmanın şube açılışı için Bahreyn'e giden Kardashian burada protestolarla karşılaşmıştı. Basına yansıyan gösterilerde bir aktivist elinde "Suriye mağdurları kabul eder, Bahreyn hayat kadınlarını" yazan bir pankartla fotoğraflanmıştı. Kardashian, sadece krallığın değil Suudi kadınların da dikkatini çekiyor, hatta çoğu kadın ona benzemek için estetik operasyonları geçiriyor.

Kaynak: Milliyet