Boğa

Boğalar ve yükselen Boğalar 2020’den bu yana kariyer gezegenleri Jüpiter ve Satürn’ün getirdiği yükler altındalar. Ancak aynı zamanda iş hayatında daha çok şey öğrenmek ve geleceğe bakmak anlamına geliyor. Özellikle Satürn iş hayatında sorumlulukları, yükleri arttırmış durumda. Bu durum belirli bir yaşın üzerindekiler için artık yeni şeyler yapma isteğini arttırırken, daha genç olanlar açısından öğrenecek çok şey var. Böyle bir dönemde kariyerinizde aşırı bir yük hissediyorsanız, hayatınızı çeşitlendirebilecek yeni yollar üzerinde düşünebilirsiniz. Zira Uranüs’ün getirdiği değişim ve yenilik hissi de azımsanamayacak kadar yüksek. Boğalar sık değişiklik yapmak istemedikleri için çoğu zaman sorunlarını erteleme ya da göz ardı etmeye eğilimli olabilir. Yine de bu dönemde bir revizyon gerekli gözüküyor.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Bugünlerde zorlukların beraber üstesinden geldiğiniz kişilere sevginizi göstermek etrafınızdaki sevgi ve minnet aurasını da arttıracaktır.

BOĞA
Bu aralar İş ya da aşk alanında dişil enerjinin etrafınızda aktive olduğunu görebilir ve size huzur veren kişileri hayatınıza çekebilirsiniz.

İKİZLER
Aşk konusunda oldukça şanslı olacağınız günlerdesiniz ve ilk etapta kulağa zorlayıcı gelse de eğer sevginizi göstermek istiyorsanız gösterin, mutluluğunuz artacak.

YENGEÇ
Bir işi aşk ile yapmak olsun ya da ruh eşinizi bulmak ve romantik zaman geçirmek bağlamında oldukça güzel yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN
Şansınızın iyiye döndüğü bugünlerde cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınlardan destek alabilirsiniz. Zaman içerisinde de hedeflerinize yürüyerek başarıya geçebilirsiniz.

BAŞAK
Bugünlerde manevi süreçlerde size destek olan kişilere karşı sevginiz artabilir. Somut bir kazanım yaşamak için aktif bir yaşam benimsemeniz gerektiğini de unutmayın.

TERAZİ
Bugünlerde enerjinizin yükseleceği, etrafınızdaki kişilerle entelektüel sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

AKREP
Kısıtı ve dar bakış açılarını ortadan kaldırarak yürüdüğünüz taktirde partnerinizle ya da hayalinizdeki kişiyle ilişkiniz çok daha kozmik bir noktaya taşınabilir.

YAY
Yapı olarak kendinizi aynı anda birkaç şeyle meşgul edebiliyor ve pratik olduğunuzu görmek bazı hem cinsleriniz tarafından kıskanılabilir bir durum haline gelebilir.

OĞLAK
Sizden uzakta olan bazı kişilerin geldiği durumlar söz konusu olabilir. Siz olduğunuz yerde sabit kalırken bile etrafınızda bir şeyler dönmesi enerjinizi yükseltecek.

KOVA
Aşk ve tutkular anlamında güzel ve verimli bir zamandasınız.
Ayrıca spor gibi estetik görünmenize vesile olacak etkinliklere başlamak için de uygun bir gün.

BALIK
Bugünlerde şehir dışından ya da yurt dışından gelecek akraba ya da arkadaşlarınız ve bu kültürel farklılık size iyi gelecek. Keyifli zamanlar geçireceksiniz.

...
Devamını Oku

Boğa Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Boğa Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.