Başak

Nerede ise bütün gezegenler burcunuzla bağlantı kurarken, kendinizi çok daha istekli şekilde geliştirebileceğiniz bir yılda olacaksınız. Yılın ilk yarısında, 11 Mayıs’a kadar karşıt burcunuzu ziyaret edecek olan Jüpiter yeni bir öğrenme ve fırsatları değerlendirme dönemi anlamına geliyor. Bu yıl elde edeceğiniz sonuçlar kendinize güveninizi arttırarak yeni adımlar atmanıza, hatta riske girmenize de yardım edecek. 11 Mayıs’a kadar olan dönemde ilişkilerden, ortaklıklardan ve evlilikten yana daha şanslısınız. Yükselen Başak’lar gerek işte, gerekse özel hayatlarında başkalarından önerilere açık hale gelmekte. Böylece sosyal alanda kendinizi gösterebileceğiniz daha büyük bir güven elde etmiş olacaksınız. 11 Mayıs’tan sonra da ortaklı işlerde sizi meşgul eden, hatta bir ölçüde bağlayan koşullar olduğunu görüyoruz. Kimi Başaklar açısından bu durum finansal konularda, yatırımlarda yeni riskler, adımlar anlamına gelebilir. Özellikle Mayıs ayının son günlerinde bu durum daha fazla dikkat çekici görülmekte.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Bugünlerde aşk hayatınızla alakalı olarak sabırlı olmalı ve partnerinize karşı mümkün olduğunca anlayışlı olabilmelisiniz. Mutluluk yakınınızda.

BOĞA
Keyfinizi kaçıran durumlara karşı gerekli tavrı sergileyebilmeniz önem kazanacak.
Kendinizi daha iyi hissetmek için iyi düşünün ve pişman olmayacağınız şekilde kararlar alın.

İKİZLER
Bugünlerde ihtimallere karşı kendinizi açık tutun ve somut olmayın. Gerçekçi yaklaşımları bir noktaya kadar geride bırakmalı ve hayal gücünüze şans tanımalısınız.

YENGEÇ
Kusurlarınızı ön planda tutmak yerine yapabilirliklerinizi ön planda tutarak, kendinizi severek ve överek gün geçirin. Kendinizi beğenmenin hiçbir sakıncası yoktur.

ASLAN
Aşk hayatınızda karşınıza çıkacak bazı fırsatlar partnerinizle olan ilişkinizi daha ileriye taşıyabilecek ve huzuru yakalayabileceksiniz.
Sağlığınız yerinde.

BAŞAK
Aynı zamanda aşkta yapacağınız küçük jestler de partnerinizi oldukça mutlu edecek.
Arkadaşlık ilişkilerinizde yaşayacağınız bazı sıkıntılar sizi insanlardan uzaklaştırabilir.

TERAZİ
İş alanı başta olmak üzere diğer alanlarda da çabalarınızın görülmesini istiyorsunuz.
Aşk ilişkileri ve sevgi konularında bugün, günün en şanslı burcu sizsiniz.

AKREP
İsteklerinizi evrenden isteyin, sınırsız yollardan size doğru akacaktır. Önemli olan inanarak istemek.
Eleştiriye de açık olmak bu süreçte önem kazanacaktır.

YAY
Bugünlerde aşk ilişkilerinizde düzelmeye gidecek durumlar oluşabilir, kendinizi sevgi içerisinde yüzüyor gibi hissedebilirsiniz. Sosyalleşmeye önem verin.

OĞLAK
Son zamanlarda bazı konularda kendinizi frenlemeli ve kalp kırmamaya özen göstermelisiniz zira çevrenizin de artacağı bir zamandasınız.

KOVA
Bugünlerde denge diğer insanların da sizler gibi kusursuz yapıya sahip olduğunu bilerek hareket etmek ve idrak etmektir. Kendinizi üstün görecek bir durum yok.

BALIK
Bolluk ve bereketin hayatınızda hüküm süreceği bir zamana giriyorsunuz. Özellikle yeni kariyer yeni mevki ya da yeni maddi kaynaklar sizleri olumlu yönde etkileyecek.

...
Devamını Oku

Başak Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Başak Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.