Akrep

2022 yılında hayatınıza daha rahat bir akış, yaratıcılık ve mutluluk verecek transitler var. Yılın ilk yarısında, Jüpiter’in Balık burcunda ilerleyecek olması kısıtlayıcı Satürn transiti karşısında daha rahat ve destekleyici olanaklarla, daha olumlu fırsatlarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. 11 Mayıs’a kadar olan dönemde ve yıl sonunda 28 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında Jüpiter’in şanslı açısı altında hayatın güzel yönlerine, keyif veren olanaklara çok daha kolay erişebilirsiniz. Jüpiter’in bu transiti yaratıcı alanda, aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda şans getirmekte. Bu transit her konuda şans, doğru yerde doğru zamanda olma olanağı getirmekte. Kimi zaman bu etki yatırımlar, spekülatif konular ve kazançlar, hatta ödüller açısında da destekleyici olacak. 11 Mayıs sonrasında ise, çalışma hayatınız, daha fazla iş ve tecrübe açısından bir hareketlilik başlayacak. Bu dönemde iş ortamınızda yeni ve yabancılarla bir araya gelmek, bir eğitimden yararlanmak mümkün. Belki bu çalışmalar ve artan iş hacmi hemen sonuç vermese de, önümüzdeki yıl sonuçlarını daha çok elde edeceğiniz olanaklar için hazırlanıyor olacaksınız.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Kendinizi partnerinizle romantik bir ilişki yaşamaya adayın ve sonuçta sevginizin gördüğü karşılık ile mest olun.
Mutluluğunuzu sevdiklerinizle paylaşarak büyütebilirsiniz.

BOĞA
Bugünlerde maddi konularda bazı problemler olabilir ancak manevi konularda başarılı ve mutlu olacağınız bir gündesiniz. Maddi sıkıntılarınız geçici bir süreçtir.

İKİZLER
Bugünlerde aşk hayatınız ve sevgi içerikli her konuda mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinizde kendinizi oldukça mutlu edeceksiniz.

YENGEÇ
Bugünlerde stresinize hakim olmanız gerçekten çok önemli olacak. Kendinizi belli noktalarda kısıtlayın ve frenleyin. İş konusunda size yüklenen kişiler olabilir.

ASLAN
Çoğu zaman beklemediğiniz yerden güzel hamleler gelerek sizi mutlu edebilir ve aşkta huzuru yakalayabilirsiniz.
Partnerinizle ilişkinizi bir adım öteye götürmeyi düşünmelisiniz.

BAŞAK
Aşk konusunda oldukça verimli olacağınız bir gündesiniz.
Emelinize ulaşmak için bazen direkt olarak insanlara fikirlerini sormanız yerinde bir tespit olabilir.

TERAZİ
İletişimsel problemlerinizi çözebilirsiniz, özellikle de aşk ilişkilerinde Venüs'ün etkisini derinden hissedebilirsiniz, partnerinize karşı içinizden geldiği gibi davranın.

AKREP
Maddi kaynaklarınızla sınırlı kalmamak ve hayatın zevklerini tatmak için illa yüklü para kazanmak gerekmediğini anlamak için uygun hareket edebileceğiniz bir gündesiniz.

YAY
Doğa yürüyüşleri, doğa ile haşır neşir olabileceğiniz her türlü aktivite bu bağlamda size iyi gelecektir ve hareketli yaşamınızı destekleyecektir.

OĞLAK
Yüklendiğiniz sorumluluklar hedefinize giden yolda dahi olsa size fazla gelebilir, doğal olarak dinlenmeye ve hayattan keyif almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

KOVA
Partneriniz de ilişkinizi verimli hale getirmek için elinden geleni yapacak ve karşılıklı çaba ile ilişkiniz düzene girecek. Aşkta sevgi dolu bir dönemdesiniz.

BALIK
Üstünüze gelmek isteyebilirler ancak sakinliğinizi korur ve olayların geçici olduğunu bilirseniz gün sonunda karda olduğunuzu görmek sizi mutlu edecek.

...
Devamını Oku

Akrep Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Akrep Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.