Günlük burç yorumları... (1 Aralık 2017)

Giriş Tarihi 01 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 01 Aralık 2017, 10:29
Günlük burç yorumları... 1 Aralık 2017

İÇİNDEKİLER



Yıldızınız bugün için ne söylüyor?

1 Aralık 2017 için günün burçları Aslan ve Balık burcu.

Bugün içinizdeki enerjiyi kontrol etmek adına biraz daha çaba sarf etmeniz gerekebilir. Riskli işlere daha yatkın olmanız olası... Mars-Uranüs gezegenlerinin karşı karşıya gelmesi, hayatımızdaki zorluklara karşı toleransımızı bir nebze azaltabilir. İçimizden çıkan gücü kontrol altına alalım.

İşte 1 Aralık 2017 için günlük burç yorumları...



Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.



Hayat size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın. İhtiyatı elden bırakmayın.



Çok fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir.



Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.



İlginç gelişmeler dönemindesiniz ve meydana gelen olaylar sizi değiştirmeye zorluyor olabilir. Özellikle marjinal kişiler ve daha önce hiç ilgi duymadığınız konular şimdi dikkatinizi çekecek. Sürprizlerden uzak durmak isteseniz bile ani değişikliklerin sizi bulduğu bir dönemdesiniz. Ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenebilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin.



Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.



Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.



Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.



Akrabalarınızla yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.



Eşinizle ilgili bazı konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz iş hayatınız sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla sorunlar yaratabilir.



İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.



Çok hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.