Bisküvi Topları Tarifi

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2015, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2015, 10:09
Bisküvi Topları Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler

1 çay bardağı süt
100 gram margarin
1 çorba kaşığı kakao
3 çorba kaşığı pudraşekeri
1 paket vanilya
Bir buçuk paket pötibör bisküvi

Bulamak için:
Hindistancevizi
Toz antepfıstığı
File badem


Bisküvi Topları Yapılışı

Süt ve eritilmiş margarini derin bir kaba alın. İçine kakao, pudraşekeri ve vanilyayı ilave edip, karıştırın. Pötibör bisküviyi ufalayıp ekleyin ve tüm malzemeyi elinizle yoğurun. Hazırladığınız karışımdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizle yuvarlayın. Üç bölüme ayırdığınız topların bir kısmını hindistancevizine, bir kısmını toz antepfıstığına ve kalanını da file bademe bulayın. Buzdolabında yarım saat beklettikten sonra servis yapın.