Enginar Kalbi Üzerinde Siyah Havyar, Ginseng ve Polen ile Tarifi

Giriş Tarihi 26 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2014, 13:57
Enginar Kalbi Üzerinde Siyah Havyar, Ginseng ve Polen ile Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
4 adet enginar kalbi (konserve)
1 çorba kaşığı siyah havyar
1 çorba kaşığı saf polen
1 çorba kaşığı toz ginseng
1 adet yumurta
Bir tutam dereotu

Enginar Kalbi Üzerinde Siyah Havyar, Ginseng ve Polen ile Yapılışı

ENGİNARLARI temizledikten sonra ikiye bölün. Ortalarına siyah havyarı yerleştirin. Üzerine saf poleni ve ginsengi serpiştirin. Yumurtayı haşlayın. Akını ve sarısını ayrı ayrı rendeleyip havyarın üzerine gezdirin. Son olarak dereotu ile süsleyerek servis edin.