Hindistan Cevizli Salata Tarifi

Malzemeler

1 çorba kaşığı hindistancevizi
1 su bardağı pirinç
250 gram taze fasulye
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet kırmızı biber
1 çay bardağı konserve mısır
Tuz

Üzerine: 1 çorba kaşığı toz hindistancevizi
5-6 dilim hindistancevizi,
nane yaprağı

Hindistan Cevizli Salata Yapılışı

Pirinci yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Ayıklanmış ve verev doğranmış taze fasulyeyi 10 dakika
haşlayın. Suyunu süzdükten sonra zeytinyağında hafif kavurun. Üzerine jülyen doğranmış kırmızı biberi ekleyin. 1-2 dakika daha kavurduktan sonra haşlanmış pirinç, mısır ve hindistancevizini katın. Tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine hindistancevizi serpin. Dilim hindistancevizi ve nane yaprağı
ile süsleyerek servis yapın