Tabbule Tarifi

Giriş Tarihi 02 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 02 Eylül 2015, 12:32
Tabbule Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
1 demet maydanoz
Yarım su bardağı bulgur
1 kahve fincanı ceviz
1 adet doğranmış domates
1 çay bardağı zeytinyağı
3 çorba kaşığı nar ekşisi
Tuz
Kırmızı pulbiber


Tabbule Yapılışı

Yarım su bardağı bulguru sıcak ve tuzlu su ile ıslatın. Bir demet maydanozu incecik kıyın. Servis tabağına kıyılmış maydanozu yayın. Domatesi küp küp doğrayıp maydonozun üzerine ekleyin. Islatılmış bulguru sıkıp, domateslerin üzerine yayın. Cevizi küçük küçük doğrayıp bulgurun üzerine serpiştirin. Bir bardağın içinde zeytinyağı ve 3 çorba kaşığı nar ekşisini karıştırın. Servis tabağındaki malzemelerin üzerine gezdirin. Tuz ve kırmızı pulbiber serperek servis yapın.