Malzemeler
1 adet 500 gramlık minekop
1 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı soya sosu
2 adet büyük boy bostan patlıcan
50 gram kaşar peyniri
1 çay bardağı süt
Pulbiber
Balık Beğendi Yapılışı
Balığı ayıklayıp, kılçığını çıkarın ve kuşbaşı şeklinde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya aldığınız yağda balığı soteleyin. Soya sosu ve pulbiber ekleyip, şöyle bir çevirdikten sonra ocaktan alın. Patlıcanları közledikten sonra kabuklarını soyun ve bir çatalla ezin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alın ve içine rendelenmiş kaşar peyniri ile süt ilave edip, iyice özleşene kadar pişirin. Servis tabağına beğendiyi alın ve üzerine balığı yerleştirip, sıcak olarak servis yapın.