Şefin Kış Çorbası Tarifi

Giriş Tarihi 08 Eylül 2015, 00:00 Güncelleme 08 Eylül 2015, 13:09
Şefin Kış Çorbası Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
1 adet havuç
5-6 adet konserve mantar
12 adet konserve kuşkonmaz
2 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çay bardağı süt veya su
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı anason
Yeteri kadar sıcak su
Tuz
Karabiber


Şefin Kış Çorbası Yapılışı

Havuç, mantar, kuşkonmaz, krema, soya sosu, süt veya suyu blenderden geçirin. Sıvıyağı bir tencereye alın ve salçayı kavurun. Unu ilave edip, kavurmaya devam edin. Blenderden geçirdiğiniz sebze püresini katın ve 2 dakika daha kavurun. Koyu bir kıvam alana kadar su katın. Anason, tuz ve karabiber ekleyin. Kaynadıktan sonra sıcak olarak servis yapın.