Bruschetta Tarifi

Yapılışı kolay ve lezzetli bruschetta

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 25 Aralık 2012, 16:45

İÇİNDEKİLER

Malzemeler


4 dilim köy ekmeği
8-10 adet kiraz domates ya da 1 adet domates
2 diş kıyılmış sarmısak
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
3-4 dal taze fesleğen
1 diş sarmısak
Tuz, karabiber
Bruschetta Yapılışı
Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın. Kıyılmış sarmısak, zeytinyağı, fesleğen, tuz ve taze çekilmiş karabiberi karıştırın. Ekmekleri önlü arkalı kızartın. Üzerlerine 1 adet sarmısak sürün. Domatesli karışımı ekmeklerin üzerlerine pay edip servis yapın.