Kocamın cinsel sorunları var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2011 Güncelleme 04 Ekim 2011, 00:00
Kocamın cinsel sorunları var

İÇİNDEKİLER

Kocamla cinsel ilişkim hiç olmadı. Kendisinin evlendikten sonra cinsel sorunu olduğunu öğrendim.
Bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Bu sefer bana ağır konuşuyor. O kadar gerginim ki hayatıma girmek üzere olan gençle birlikte olmak istiyorum. Boşanmayada yanaşmıyor. Aslında kocamı seviyorum ama bir evlilik cinsel ilişki olmadan nereye kadar sürer? Rumuz: Yalnız


CEVAP
Sevgili okurum, evlilikte cinsel yaşantı tabii ki önemli ama eşinin üstüne bu şekilde gitmen hiç doğru değil. Zaten kendi sıkıntısının onu yeterince bunalttığını düşünüyorum. Bu durumda eşini gerçekten seviyorsan tedavi ile sorunu çözmeye çalışın. Eğer istemiyorsan da kendi egoların uğruna nikah altında sakın ihanet gibi bir yanlış yapma!

KENDİME NASIL BAĞLARIM?
Ablacığım, acil yardım! Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz. Beni aldattığı kız arkadaşını bulup hamile olduğumu söyledim. O da sevgilimin peşini bırakacağı sözünü verdi. Şaka gibi ama kendisi de ondan çocuk aldırmış. Bu çocuğu seviyorum ve benim olması için ne yapmalıyım? Ablacığım bir erkeği nasıl kendime bağlarım? Rumuz: Plan

CEVAP
Beş yıldır süren bir birlikteliğin varken seni aldatıyorsa zaten hiçbir kelimenin anlamı yok!
Boşa zaman harcıyorsun demek zorundayım. Üstelik olanların çirkinliğini de nasıl kabul ediyorsun bu da ayrı bir konu. Kısacası bir erkeği kendine bağlamanın yolu olduğu sanmıyorum.
Oynayarak hiçbir yol katedemezsin.

BANA LAYIK DEĞİLMİŞ!
Üniversite öğrencisi bir gencim. Lise yıllarından beri sevdiğim biri vardı. Bu kız abisinden çok korkuyor diye bir ara ayrıldık. O zaman içinde üç kişiyle birlikte olmuş. Bunu sonradan öğrendim. Daha sonra affettim. Şimdi birlikteyiz ama bana yine ben sana layık değilim demeye başladı. Beni üzmek istemiyormuş. Bu kelimelerini anlamı nedir?

CEVAP
Sevgili kardeşim ben sana söyleyeyim, bu kelimelerin anlamı hiç sandığın gibi masum deği.
Yani onun tarafından seni düşünülerek söylenmiş cümleler değil bunlar. Kendini kandırma. Seni hak etmediği zaten önceki hatalarına bakılırsa ortada değil mi? Seni de anlıyorum oğlum ama lütfen aç artık şu gözlerini. Zamanın hafifletemediği acı yoktur. Bu yüzden artık "evet beni hak etmiyorsun" de bitsin gitsin. Sonra inan daha huzurlu olacaksın.


Jale UZ