Hiçbir erkeği sevemiyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2011 Güncelleme 30 Eylül 2011, 00:00
Hiçbir erkeği sevemiyorum

İÇİNDEKİLER

Merhaba Jale Abla, ben 20 yaşında bir bayanım. Beni çok seven bir erkek arkadaşım var ama bir türlü onu sevemiyorum. Sadece sevgilime değil, hayatıma giren hiçbir erkeğe sevgi duymuyorum. Acaba ben de bir anormallik mi var? Başlarda sanki içim kıpırdanıyor ama sonrası istediğim gibi olmuyor. Artık mutlu olmaktan ümidi kestim. Güzel bir bayanım ama neden bunları yaşıyorum anlamış değilim.

CEVAP
Sevgili kızım, aşk çok güzel bir duygudur. Ama bunu yakalamak o kadar kolay olmuyor.
İstemekle de olmuyor. Yaşın çok genç, hayat elbette sana da istediklerini verir. Hayatına giren hiçbir erkeğe bir şey hissetmediğini söylüyorsun. Demek ki aradığın insanı henüz bulamamışsın.
Bu kadar telaşa gerek yok. Karşındaki insana bir şeyler hissettiğinde duygularını belli etmekten korkma. Kendini olduğun gibi tanıtırsan her şey yolunda gider unutma!

ÇOK ÇİRKİN BİR KADINIM
Sevgili Jale Ablacığım, ben 28 yaşında, hiç evlenmemiş çok çirkin bir kadınım. Sokağa çıktığımda kimse bana bakmıyor. Bazen yakışıklı gençlere bakıyorum, hemen kafalarını çeviriyorlar.
Bu çok zoruma gidiyor. Güzel bayanları görünce çok imreniyorum. Bazen intihar etmeyi düşünüyorum. Param olsa estetik yaptıracağım. Ablacığım ben çok zayıfım. Boyum 1.70 cm, kilom ise 49...


CEVAP
Sevgili kardeşim, senin gerçekten ciddi bir kilo sorunun var. Eminim dış görüşünün de, yaşadığın kompleksin de bununla alakalı. Kilo sorununu çözsen eminim, güzel bir bayan olacaksın. Bunu için bir doktora danışarak birtakım vitaminler alabilirsin. Lütfen kendini sev ve biraz azimli ol.

ŞİMDİ NE YAPACAĞIM?
Merhabalar Jale Abla. Okuyucularınıza elinizden geldiğince manevi güç vermeniz çok güzel. Benimde bu güce çok ihtiyacım var. İlk eşimi karnımda çocuğunu taşırken trafik kazasında kaybettim. Beş parasız kaldım. Çocuğuma babalık yapsın diye başka biriyle imam nikahıyla evlendim. O da beni aldattı gitti. Zaten şiddet uyguluyordu ama yine de yanımda bir erkek vardı. Çok mutsuzum. Oğlum onu baba bildi. Şimdi ben ne yapacağım? (Adı saklı)

CEVAP
Sevgili kardeşim sen bundan sonra hatalarından ders almaya bak ve kendini artık üzme. Her yeni gün yeni umut demek bunu unutma. Yanımda erkek olsun diye imam nikahıyla evlenip güvendiğin kişi, sana bunları yaptıysa, zaten yalnız kalman bence daha hayırlı. Bir süre kafanı dinlemeni öneririm. Şimdiden sonra çocuğunla sağlıklı bir diyalog kurmaya çalış ve her şeyi biraz da zamanın akışına bırak.

JALE UZ