Evliliklerimi gizlesem mi? Evliliklerimi gizlesem mi?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2011 Güncelleme 30 Ocak 2011, 00:00
Evliliklerimi gizlesem mi? Evliliklerimi gizlesem mi?

İÇİNDEKİLER

Zamanında iki evlilik yapmış olmam mutluluğuma engel oluyor. Kiminle çıksam, geçmişim sorgulanıyor ve şüpheli bakışlara maruz kalıyorum. Aslında ilk evliliğim görücü usulüydü dört ay sürdü. İkincisinde kocam beni aldattı boşandım. Acaba evliliklerimi gizlesem mi?
RÜYA

CEVAP
Kesinlikle
hayır! Gizlenecek bir geçmişin mi var? Hayatının her döneminde mutluluğu aramış, bulamamışsın. Bu yaşadığın talihsizlikler senin olumsuzluğundan kaynaklanmıyor ki. Lütfen kendine haksızlık etme. Sana şüpheyle bakan biri zaten hayatına hiç girmesin.

BİLİYOR AMA DUYARSIZ!
Kocamın çok sakin bir yapısı var ve beni de inanılmaz seviyor. Sorunum şu: Eşim onu aldattığımı hissettiği halde bir kez olsun bunu ıspatlamaya yeltenmedi. Soruları cevapsız kalınca, susuyor o kadar! Ben de iki kalbi birden idare ediyorum. Zaman zaman eşimin yüzüne bakınca üzülüyorum o kadar? Sizce eşim neden böyle davranıyor?
CEVAP
Gerçeklerle
yüzleşmekten korkuyor da o yüzden! Seni herşeye rağmen seviyor çünkü. Yoksa böyle bir durum her iki taraf için de kabul edilir olamaz. Ama benden sana tavsiye, eşinin bu sessizliğine aldanmasan iyi edersin. Her sabrın bir sonu olduğunu da unutma! Bence ne yapmak istediğine bir an önce karar ver. Çünkü sen de mutlu falan değilsin. Kendini kandırmaktan vazgeç!

ALDATIYOR!
Ben eşime hep güvenmek istiyorum ama olmuyor. Eşim içki içince ne yaptığını bilmiyor. Geçen gece yataktan kalktığımda, onun telaşla yatılı bakıcımızın odasından çıktığını gördüm. Bana odaları karıştırdığını söyledi. Bakıcım da birşey olmadı dedi ama nedense işi bıraktı ve gitti! Ona güvenmeli miyim? H.B
CEVAP
Gözünle
görmeden de onu yargıla diyemem! Çok içiyor diyorsan, bilinç dışı bir durumla, masum olma ihtimali de var. Ama bakıcın neden işi bıraktı burası biraz muamma. Bu saatten sonra ne olduysa oldu artık. Çünkü bir yanın madem "kocam yapmaz" diyor, evliliğine bir şans daha vermekle birşey kaybetmezsin.