Gençliğimi arıyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2011 Güncelleme 13 Ocak 2011, 02:23
Gençliğimi arıyorum

İÇİNDEKİLER

Selam! Yaşını başını almış olgun bir kadınım. Son zamanlarda kendimi tanıyamaz oldum. Önce kültür turları, dans kursları derken bir baktım gençlerden hoşlanmaya, başladım.. Eşim de bendeki bu garipliğe anlam veremiyor. Bana neler oluyor? OLGUN

CEVAP
Kendinize zaman ayırıp, mutlu olmaktan güzel ne var bu hayatta? Yanlış yapmadığınız sürece hayattan keyif almaktan doğal hiçbir şey yok! Ama lütfen eşinizi de bu ortamlara dahil edin. Böylesi daha doğru.
Çünkü gerçek mutluluk, hayat arkadaşınızda gizli! Bunu bilin!
Yaş ilerliyor diye de kendinizi yıpratmayın! Her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu kabul edin artık!

SÜTÜM KESİLDİ
Ablacığım, eşimle görücü usulü evlendim ve çok pişmanım. O beni çok üzüyor.. Çocuğumuzun gözleri renkli diye, 'bu çocuk benden değil mi' deyip beni çileden çıkartıyor. Daha 19 yaşındayım ablacığım.
Üzüntüden sütüm kesildi... ANNE

CEVAP
AH be kızım! Birbirinizi tanımadan, daha çocuk yaşta çocuk yapılır mı hiç?
Üstelik görücü usulü evlenmişsin! Neyse, şimdi bebeğini düşünmelisin. Onun söylediklerini şimdilik duymamaya çalış ve kafana takma. Bu süreçte baktın çok zorlanıyorsun, bir süre ailenden bir büyüğünü yanına destek olarak al.
Sevgiler...

ONU ÇOK SEVDİM
Ben bir hemşire kızı çok seviyorum.. Bir gece haber vermeden nöbetine gittim. Cep telefonunu o lavabodayken karıştırdım. Ve beni aldattığına şahit oldum, yıkıldım. Ondan kopamıyorum ama bu şüphe beynimi kemiriyor. Masum olabilir mi? HARABE

CEVAP
DUYGULARINDAN yola çıkarak hareket edersen üzülürsün! Sen değil, o bu olayın çok sorumluluğunu hissediyorsa, gerçeği ispatlama telaşına o düşmeliydi. Bunu yapmayıp, üstü kapalı geçiyorsa, zaten üzülmeye değmez. Bir süre uzak dur ondan.
Aranızda tüm sorunları unutturacak bir çekim gücü varsa zaten tüm hatalara rağmen bir araya gelirsiniz korkma!

SIR KAPISI/JALE UZ