Eşim bana sahte diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2011 Güncelleme 05 Ocak 2011, 02:01
Eşim bana sahte diyor

İÇİNDEKİLER

Kocamı çok kıskanıyorum Jale Abla, onu elimde tutmak için yapmadığım oyun kalmadı. Her gün internetten ilişki adına yeni şeyler öğreniyorum. Ama kocam bana 'sahtesin' diye kızıyor. Çoğu kadın benim yaptıklarımı yapmıyor diye kocaları aldatmıyor mu? Kocamın kaçmasından korkuyorum!
CEVAP
BENCE sen kendinden korkuyorsun, kendine güvenmiyorsun. Eşin seni nasıl tanıdıysa sevmiş, evlenmiş. Onu elimde tutacağım diye bunca oyuna hiç gerek yok! Her koca aynı şeylerden hoşlanır diye bir kural yok! Yıpratma kendini ve doğal ol!

SEVGİLİSİNİ ELİNDEN ALDIM
Ablacığım, en yakın kız arkadaşımın erkek arkadaşıyla beraber oldum ve vicdan azabıyla ölüyorum.
Arkadaşım sevgilisine öyle güveniyordu ki onu çok sevdiğini duydukça içim yanıyor. Şimdi çok kızıyorum kendime ama artık çok geç. İşin kötüsü ben de bu çocuktan hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım?

CEVAP
YAPACAĞINI yapmışsın zaten! Herkes istediğini yaşamış, arada en masum olan arkadaşın mağdur kalmış işte. Valla vicdanın el verdiği sürece her şeyi yapabilirsin. Ama senin için hayatta asıl mutluğun ne olduğunu bilmene bağlı! Bence mutsuzluk üstüne asla mutluluk kurulmaz!

İYİ SEKS YETMEZ Mİ?
40 yaşında hoş bir kadınım! Kendimden 10 yaş küçük biriyle beraberim. O genç olmasına rağmen, iyi bir cinsel uyumumuz yok. Onu seviyorum onunla vakit geçirmekten hoşlanıyorum ama bir yerde bir açık var! Bunu kapatamıyorum. İyi bir birliktelik için iyi bir seks şart değil mi?
CEVAP
İlişkinizde sizin için neyin ağır bastığına bağlı bir durum bu! Anladığım kadarıyla size sadece duygu doygunluğu yetmiyor. Seksi seviyorsunuz. Bu yüzden ona yanlış yapma olasılığınız da yüksek. Beklentilerinizi gözden geçirip ilişkinize öyle devam edin!