Dişi cinler baştan çıkarır

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2011 Güncelleme 05 Ocak 2011, 10:46
Dişi cinler baştan çıkarır

İÇİNDEKİLER

Cinler en çok kemik, pirinç türü şeyleri severler. Ve bilhassa insanların artıklarını yerler. Cinlerin mönüleri bu kadarda sınırlı değildir. Kimi zamanda insanlarla iç içe yaşadıklarından dolayı insanların sofrasından da faydalanabilirler.

CİNLERİN AİLE HAYATI VAR MIDIR?
Bizim bahsetmiş olduğumuz insanlarla iç içe yaşayan cinler aleminde evlilikler, aile hayatı ve sosyal faaliyetler vardır. Onlar da biz insanlar gibi yerler, içerler, evlenirler, çoğalırlar ve topluluk halinde yaşarlar.
Her nefis ölümü tadacağı gibi cinler de ölürler. Bu ilahi ve şaşmaz bir yasadır.

İNSANLAR CİNLERLE EVLENEBİLİR Mİ?
Benim 18 yıllık ilmi yaşantımda tanıdığım birçok insan cinlerle evli oldukları ve bu evlilikten çocukları olduğunu iddia ettiler. Bazı alimler bu evliliğin mümkün olduğunu söylerler, fakat caiz olmayan evliliktir derler. Ancak yaradılış farklılıkları nedeniyle bu tür evliliğin insanlar için uygun olmadığı da gerçektir.
Bana yıllar önce Bursa'dan iki kardeş geldi, cinler tarafından tacize uğradıklarını ve bir tanesinin eşinden ayrılıp kendisiyle evlenmesi gerektiğini söylüyormuş. Kadın bayağı sıkıntıya girmiş, iki yıl doktor doktor gezmişler. Cinlerle evlilik olayını yaşayan yüzlerce insanla karşılaştım, ama bu evlilik nasıl oluyor, bunu bilemiyorum. Yukarıda söylediğim gibi İslam'a göre bu evliliklerin caiz olmadığını biliyorum. Cinlerle evlilik yapan ya da evli olduklarını iddia eden bir sürü insan var, bunların çoğu aklı başında insanlar!
Yalnız şu kadarını söyleyeyim, hakikaten onların dişileri çok güzel oluyor. İslam'a aykırı olmasaydı ben bile düşünebilirdim bu tür bir evliliği. Çünkü onlardaki güzelliği şu yeryüzünde görmek mümkün değildir. Sakın böyle söylediğime bakıp da cin kızıyla ilişki kurma yolları aramayın. Cin padişahının kızıyla düşüp kalkmaktansa, vasat bir dünya kadınıyla meşru bir ilişki çok daha hayırlıdır.

İNSANA ZARAR VEREBİLİRLER Mİ?
İman etmeyen cinler insanlarla iç içe yaşadıklarından, birçok kimsenin ne durumunda olduklarını bilirler. Bu yüzden cinler kendi aralarında insanlarla ilgili konuşmalar yaparlar.
İnsanların manevi olarak hassaslaştığı, sıkıntılı olduğu dönemlerde, ekseriyetle kalplerine ve beyinlerine hükmederek bilhassa vesvese yoluyla sıkıntı verirler, yanlış yollara sevk etmek için yönlendirirler. İnsanların, imkanlarından uzak tutabilmek için ne geliyorsa yaparlar. Kimi insana vesveseyle, kimisine de görünmek suretiyle kendilerini hissettirirler.
Genel olarak yılan, akrep, kedi, köpek ve deve halinde görünürler. Cinler değişik şekil suretlere girebildiklerinden dolayı kimi zamanda herhangi bir insan suretiyle gözükebilirler. Cinlerin de neşelisi neşesizi var. Benim irtibatta olduğum cinler Müslüman cinlerdir. Umumiyetle mazbut, kendi hallerinde, zararsız bir şekilde hayat sürerler.
Müslüman cinlerin anlattıklarımın dışında bir hayatları yok. Sürekli yanlarında değilim. Davet ettiğim zaman gözümün önüne televizyon ekranı gibi geliyor. Bana da öyle her şeyi anlatmazlar.
Şeytani cinler insanlara musallat oldukları dönemlerde çoğu zaman geçmişi hatırlatırlar. Cinlerin musallat olması ise bu şekilde başlar.
Cinler genellikle rahatsız ettiği kişinin gözlerine birtakım hayali görüntüler verirler. Öte yandan şeytani cinler insanın herhangi bir uzvuna yerleşebilir, rahatsız edebilir, insanları dövebilirler. Şeytani cinler eşleri ayırabilirler.
Hasta olan kimsenin bir yerden şifa bulacağını anlattıklarından, o yere gitmesini engel olmaya çalışırlar. Şeytani cinlerin amacı, insanı safsatalara gark etmektir. Ölçüyü kaçırmaları için ne gerekiyorsa yaparlar.
Yani bir bakıma şeytani cinlerin gıdası, insanların akılca ve ruhça zayıf düşerek, kendi emirleri altına girmeleridir.
Zalim insanlarda olduğu gibi şeytani cinlerde de tahakküm hırsı, hükmetme ihtirası, insanlara egemen olma hastalığı mevcuttur.

CİN ÇIKARMA VAR MIDIR?
İnsanın içine giriyorsa, çıkar da. Ancak cinler her zaman kendi istekleriyle insanın içinden çıkamayabilirler. O zaman cinin çıkması için yapılması gereken şeyler vardır.
Cinlerin çıkarılması için de tecrübe, ilim gerekir.
Cin çıkarma Hıristiyanlıkta da Yahudilikte de var.


HİTLER BİR GÖVDEYDİ
Ben aslında Hitler gibi paranoyak liderlerin de cinlerin tasallutu altında girdiklerini düşünürüm. Zaten Hitler gerçekle ilgili olmayan birtakım fikirleri kafasından uydurduğu ancak, buna kendisinin de inanmadığı en yakın çevresindekiler da ifade etmişlerdir.

Onun kitleleri büyülediği anlarda bir bakın. Hitler en şaşaalı mitinglerini havanın kararmaya yüz tuttuğu saatlere denk getirmiştir. Dikkat edin bu saatler cinlerin de sahneye çıktığı saatlerdir. On binlerce insan, Hitler'in ağzından köpükler çıkararak yaptığı konuşmalar karşısında adeta büyülenmişlerdir. Hitlerin kullandığı simgeler de esrarengizlik içermektedir. Kanımca Hitler, cinlerin insanları birbirine düşürmek için kullandığı bir gövdeydi. Amaçlarına da ulaşmışlardı. Milyonlarca insan ölmüş, ardından da dünya bir şeytani düzene mahküm edilmiştir. Bundan iyi örnek olur mu? Hatırlatmakta fayda var. Cinler ikiye ayrılır. Bunların iman edeni de, iman etmeyeni de vardır. İyiyi kötüyü ayırma kabiliyetleri olduğu için sakaleyn denir.