Şöhret olmak istiyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2011 Güncelleme 04 Ocak 2011, 00:00
Şöhret olmak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Ablacığım, ben dizilerden çok etkileniyorum. Hangi diziyi seyretsem, onun kahramanına bürünüyorum. Onun gibi davranıp, onun gibi giyiniyorum.. Ben de şöhret olmalıyım, ama nasıl? İnternetten de araştırdım! Bunu kafaya çok taktım ablacığım. Çok yetenekliyim. Okulumu da bu yüzden bıraktım? Hem istiyorum, hem korkuyorum? SİNDY

HAYALLERİNİN ruhunu beslediğini biliyorum ama, sen yine de acil toparlan be kızım!
Gerçek dünyadan ne kadar uzaklaşırsan o kadar mutsuz olursun! İsteklerini de anlıyorum ama okuluna devam ederek de oyunculuğun şartlarını yerine getirebilirsin! Her zaman kısa yol, doğru yol değildir..

EŞİM SEKSİ KOSTÜMÜMÜ GİYDİ
Ablacığım, iyi bir evliliğim ve cinsel hayatım var! Eşime her türlü fanteziyi gerçekleştiriyorum.
Çok mutluyuz, her şey yolunda fakat, geçende eşim şaka yollu seksi bir kostümümü üstünde denemeye kalktı. Sonra ben bunu çok kafama taktım. Aklıma iyi şeyler getirmeye çalışıyorum ama son zamanlarda düşüncelerini de hiç beğenmiyorum. Korkuyorum? B. N.
İyi
bir evliliğin ve mutlu bir cinsel yaşantın varmış, daha ne istiyorsun? Üstelik şakacı bir eşin de! Bence senin sinirlerin, nedendir bilmem ama, epey yıpranmış. Eşinin düşüncelerinin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sana yaptığı bu şakadan yola çıkarak, korkman yersiz diyorum!

ONUN YUVASINI BEN YIKTIM
Ben evli bir kadının yuvasının yıkılmasına neden oldum ve çok pişmanım! Ona bir söz verdim, tutamadım! O yuvasını yıktı, ben eşinden korktum, kaçtım. Ben başkasıyla birlikte oldum.
Şimdi beni aradı, birlikte olmak istiyor ama onu sevdiğim halde korkuyorum? Böyle bir durumda eski kocası bizi rahat bırakır mı?

Hayır!
Bence bırakmaz! Senin yüzünden yuvası yıkıldıysa, tabii ki huzur vermez! Yanlış yerden, yanlış bir ilişkiye başlamışsın, bağrına taş bas ve sen yoluna devam et! Pişmanlığınla yaşayamazsın..
Hatalar hepimiz için. Umarım mutluluğu yakalarsınız!