İlk gece onu kırdım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2010 Güncelleme 30 Aralık 2010, 00:00
İlk gece onu kırdım

İÇİNDEKİLER

Yeni evli gencim! İlk gece eşimin üstüne biraz fazla gittim.. Ama hala bu sorunu çözemedik..
Yanına yanaşamıyorum.. Ürkekliği yüzünden tartışıp duruyoruz.. Ayrı yatıyoruz.. Artık bunaldım ablacığım!
Böyle evlilik mi olur? MUSTİ
CEVAP
SEVGİLİ kardeşim, sıkma canını! Böyle sorunları yaşayan tek çift siz değilsiniz ki! Biraz sabret.. Başka çaren yok! Her şeyden önce onun gönlünü kazanmaya bak! Tartışmaktan ziyade bu problemi konuşarak halletmeye çalışın!

BÖYLE AŞK OLMAZ!
20 yaşındayım. Gençliğimin tadını doyasıya çıkarıyorum. Ama kızlar beni çok üzüyor ya! Hepsini seviyorum, aşık oluyorum, yatağa gelince kaçıyorlar! Böyle aşk olmaz ki! Hoş sohbet biri olduğum halde yine de olmuyor. Bir sorun var, ama nerede? TALHA

CEVAP
Sevgili oğlum, mutlu bir birliktelik için cinsellik tabii ki şart ama bu doğru zamanda olmalı!
Bak ne güzel yazmışsın, gençliğimin tadını çıkartıyorum diye.. Mutlusun aslında! Takılma böyle şeylere. Tüm güzellikleri zamanı gelince yakalayacağına inanıyorum. Sevgiler.

KOCAMI İSTİYORUM
Kocamdan ayrılalı 1 yıl oldu ablacığım.. 3 yaşında bir kızım var. Gurur meselesi yüzünden ayrıldık. Hep döner diye bekledim, dönmedi.. Duydum ki ciddi düşündüğü bir birlikteliği varmış.. Ben eski kocamı geri istiyorum. Ne olur yardım et! HALE
CEVAP
SAKIN üzülme, bana açıldığın gibi, ona da içindeki duyguları, gurur yapmadan dök! Belki sandığın boyutta bir birliktelik değildir. Kim bilir? Bence ağzını bir yoklamakta fayda var. Madem severek ayrıldığınızı söylüyorsun.. Bunu bilmesi gerek. Ama olmuyorsa da lütfen ısrar etme!