LEVENT TÜZEMEN

LEVENT TÜZEMEN

ltuzemen@takvim.com.tr
Tarihi 17 Eylül 2017

Aslan’ın kalbi Gomis

G.SARAYLI oyuncular Antalya'da unuttukları özellikleri yeniden kazanmış olarak mücadele etti.
50 bin kişinin desteğiyle Kasımpaşa'yı sahasına hapseden Galatasaray'ın Gomis'in attığı gol dışında net 8 tane pozisyonu vardı. Bu pozisyonları durdursak ve "Sonuç ne oldu?" diye sorsak çoğu izleyen "Gol oldu" cevabını verirdi. Ancak Rodrigues-Tolga ikilisi, "Bir an önce golü atalım" telaşı yüzünden düşünmeden yaptıkları vuruşlarla karşı karşıya inanılmaz golleri harcadılar.
Halk arasında, "Bu sıcağa kar dayanmaz" diye bir söz vardır. Ligin dengeli ve etkili takımlarından Kasımpaşa direnç göstermesine rağmen kalesinden top çıkarmakta zorlandı.

​MARIANO MÜTHİŞTİ
Mariano'yu izlerken büyük keyif aldım. Brezilyalı aklını ayaklarına taşıyor.. Galatasaray'ın sağdan yaptığı tüm etkili atakların mimarı Mariano oldu.
Galatasaray'ın topu Belhanda ile daha çok buluşturması gerekir. Faslı yıldız kalitesini göstereceği alanlarda buluştuğu tüm topları hep etkili pasa dönüştürdü.
Gomis'in önüne yuvarladığı topun şiddeti mükemmeldi.
Tolga Ciğerci de buluştuğu topları Belhanda'ya verse daha doğru olur. Her maçta golle buluşan ve "Savaşçı" bir ruh sergileyen Gomis sadece gol atmıyor saha içinde Galatasaray'ın kalbi, hırsı, ateşleyicisi ve isyankarı oluyor.

MAÇINEN İYİSİ GOMIS
Attığı iki golle takımına 3 puanı getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ VEYSEL SARI
Kasımpaşalı oyuncu dün çok etkisizdi.