LEVENT TÜZEMEN

LEVENT TÜZEMEN

ltuzemen@takvim.com.tr
Tarihi 21 Temmuz 2017

Alma Wes’in ahını...

Alma Sneijder'in ahını, çıkar aheste aheste… Galatasaray'ın geçen sezon ligde gol atma problemi yoktu. Sorun, kolay gol yiyen savunmadaydı. Podolski-Bruma- Sneijder üçlüsü 33 gole imza atmış, 32 de asist yapmıştı. Yani bu üçlü toplamda 65 gole imza koymuşlardı.
Poldi kendi gitti. Tudor'un 'Altımı oyuyorlar' dediği Bruma- Sneijder ikilisini yönetim gözünü kırpmadan yolladı. 10 numaralı forma da Belhanda'ya verildi. Faslı yıldızın Sneijder rolünü oynayamayacağını dün gece gördük. Belhanda, sorumluluk almadı, ikili mücadelelere girmedi. At sahibine göre kişnermiş. G.Saray'ın da Tudor'a göre nasıl kişnediğini gördük. Bu kadar baskılı oynayan bir takımda Bruma- Sneijder ikilisi olsaydı, Galatasaray turu rahat geçerdi.

ÖZBEK TARİHE GEÇTİ!
Kenardan Linnes ve Carole ikilisi etkili ortalar yapamadığı için Maicon'undoldur-boşalt ortalarına tanık olduk. Peki ama golü kim atacaktı? Yüreğimizi ve karakterimizi ortaya koyacağız diyen Tudor'un Eren-Gomis ikilisini kafadan oynatacak yüreği yoktu. Dursun Özbek, tarihe iki şekilde geçecek. 1-UEFA'dan alınan 1 yıl Avrupa'ya gitmeme cezası. 2-Tromsö faciasından sonra Östersunds faciasını yaşayan başkan… Medyanın ve benim özellikle Tudor ile ilgili yaptığım eleştirileri maalesef Özbek kulak kabartmadı.
Arkasında durduğu çapsız, bilgisiz, yeteneksiz ve kaprisli Tudor'a güvenmenin bedelini Galatasaray, Avrupa'dan bir köy takımına elenerek ödedi.

MAÇIN EN iYiSi ÖSTERSUNDS
İsveç takımı çok önemli bir iş başardı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ TUDOR
Yine yanlış seçimler yaptı. Köy takımına elendi.