TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 23 Temmuz 2017

Gerçekten tebrik ederim!

Kimse tebrik etmiyor, bari ben tebrik edeyim. Centilmenlik bunu gerektirir.
Beşiktaş'ta 1. kaleci olarak oynamış, Galatasaray'da Muslera'nın yedeği olan Cenk Malaga'ya 200 Bin Euro'ya satılırken, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de sadece bir (rakamla 1) maç oynamış Ertuğrul Taşkıran'ı Boluspor'a 1 Milyon Euro'ya satmak büyük bir ticari zafer gerçekten.

KALEYİ SAĞLAMA ALDI!
Boluspor'u da ayrıca tebrik etmek lazım. Toplam 6,5 Milyon Euro takım değerine rağmen bu parayı vermişler. Üstelik bu 6,5'ın 500 Bin Euro'su da Ertuğrul'dan bir gün önce Gaziantesppor'dan transfer silen kaleci Gökhan Değirmenci'nin değeri. Bir gün arayla bu iki kaleci transferi çok acayip ama sonuçta demek ki Boluspor kaleyi sağlama almak istemiş.

DEĞERİ 400 BİN EURO!
İşin bir diğer garip olan tarafı ise Transfermarkt'ın Ertuğrul'un piyasa değerini 400 Bin olarak açıklaması. 1 Milyon'a alınan oyuncunun değeri nasıl 400 bin Euro olabilir. Transfermarkt'ı da buradan kınıyorum. Bu ülke futbolunu, zekasını, ticari dehasını kimse küçümseyemez ve değerini düşüremez. Bu böyle bilinsin!
Bir tebrik de alacağı astronomik garanti ücretten vazgeçip, üstüne de 1 Milyon Euro verip bonservisini alan Volkan Şen'e.
Bravo kardeşim, ticari olarak çok zarara girmişsin ama centilmenlik bunu gerektirir. Hayatta neler oluyormuş şaşırdım doğrusu, senin gibi futbolcuların olması beni çok duygulandırdı.
Ne diyelim, iş bilenin kılıç kuşananın!