Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 10 Eylül 2017

Şok içindeyim...

Selda abla 19 yaşındayım ve yeni evliyim. Şok içindeyim... Kayınvalidem düğünde takılan takıları önce "Siz kaybedersiniz, ben saklarım" diyerek aldı, vermedi. Şimdi de diyor ki "Düğünde masraf ettik, bunlarla borcumu ödeyeceğim!" Bir tek alyansım var parmağımda, bir de pırlantalı bilezik. Onu da kuyumcuya götürdüm sahte dedi. Bütün bunlar boşanma nedeni olabilir mi?
Zaten kocamla büyük aşk sonucu da evlenmedim. Rumuz; Kararsızım

S.U. CEVAP; 'Peki ne demeye evlendin' diye sormazlar mı adama?
Belki de kimin kimsen yoktu o yüzden acele ettin. Ama o zaman da bir işe girer çalışırdın be güzelim. Sonra olgunlaşır, deliler gibi seveceğin, 'anası takılarına el koyduğunda umursamayacağın' şahane bir delikanlıyla şahane bir yuva kurardın... Hoş insan böyle kaynana modellerini görünce 'keşke bütün koca adayları ağaç kovuğundan çıkaydı' diyesi geliyor. Amaaan sen bana bakma, gün doğmadan neler doğar.

SANATÇI DEDİĞİN KÜLTÜRLÜ OLUR!
Yeni şarkıcı Aleyna Tilki, yılların aktörü Behzat Uygur için, "Kimdir bu, ünlü biri mi" diye sormuş? Çok sinirlendim.
Selda hanım bunlara kimse demiyor mu, "Haddini bil evladım, ayrıca Türk tiyatrosu hakkında iki satır okumamak senin ayıbındır!" Marifetmiş gibi bir de beyan ediyor. İmza; Bir tiyatro aşığı

S.U. CEVAP; İnsanın tek ölçüsü 'ünlü mü değil mi' olunca sonuç da böyle müessif bir itirafa dönüşüyor maalesef. Haklısınız keşke gençlerimize 'gerçek başarıyı ve devamlılığını' anlatabilsek.