Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 18 Temmuz 2017

Paran yoksa yoksun

Kimse bana sinirlenmesin ama 'kızlar para konusunda aç gözlüler.' İstediğin kadar yakışıklı ol, yüreğin aslanlar gibi olsun hava civa. Selda abla benim şansıma hep böyleleri çıkıyor karşıma. İlk gün havalı bir mekana götürmezsen, ertesi gün telefonuna bile çıkmıyor. Hepsinden tiksiniyorum inan. Ama bir gün ben de paraya para demeyeceğim ve bu tipleri kapımdan kovacağım. Rumuz; V.

S.U. CEVAP; Seni çok kızdırmışlar belli ama unutma ki kızlar 'Külkedisi masalları' ile büyürler. Tek hayalleri, 'kendilerini bu sefaletten kurtaracak bir prenstir!' Zenginler de aynı şeyi ister; "Babamın evinde gördüğümden aşağısını yaşayamam şekerim!" Hatta para avcısı kadınlar bile temelde 'hayatlarını güvenceye alma' endişesi taşıyor bence. Yani sebep biraz sosyoekonomik. Bu durumda senin karizmanın pek bir kıymeti harbiyesi kalmıyor gibi görünse de moralini bozma 'etrafta bir o kadar da cesur yürek arayan kızlarımız var!'

AKLIMI KAÇIRACAĞIM
Selda abla hayatımın hatasını yapıyorum. Üstelik bana doğru yolu gösterecek kimsem yok. Yeni evliyim abla ve dünyalar güzeli bir kızımız var.
Ama karımın en yakın arkadaşına tutuldum. Bebeğimiz çok sorunlu olduğu için bir ay bizde kaldı, eşime yardım etti. Ne olduysa o dönemde oldu.
Kendisinin de bana karşı boş olmadığını düşünüyorum. Ne yapacağım ben abla?Rumuz; Büyük sır

S.U. CEVAP; Oğlum olsan daha başka konuşurdum ama umuma açık yerdeyiz, kibarlığımı korumam gerekiyor. E be evladım, o bebek de mi seni durduramıyor? Sen artık babasın, düşüneceğin tek şey evladın değil midir?
Geçici bir heyecan yüzünden lütfen kızının geleceği ile oynama. İleride çok pişman olursun.