Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 6 Aralık 2016

Hata mı ediyorum?

27 yaşındayım ve babamla birlikte çalışıyoruz, yani babamın eline bakıyorum. Bu yüzden o ne derse yapmak zorundayım. Sorunum şu; Ailemin bulduğu bir kızla yakında evleneceğim ama kıza bir türlü ısınamadım. 'Vazgeçeyim' dedim babam kıyameti kopardı, 'Onca masraf ettik' diye. O günden beri benimle konuşmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Nişanlımı ileride sevebilir miyim sizce? Rumuz; Y. Ü.

S.U. CEVAP: Hep söylerim; gerçek duygularınızı bu mesafeden bilebilseydim şu an NASA kafatasım üzerimde deney yapıyor olurdu, "Bu kadın kesin uzaylı" diyerek. Ama tahminim, senin yürek henüz aşka kapılarını açamamış.

NİŞANLINLA KONUŞ!
Acaba nişanlınla konuşup, ona karşı hiçbir şey hissetmediğini anlatsan anlayışla karşılar mı? Belki de olgun biridir, işi inada bindirmez ve senden vazgeçer. Böylece babanın karşısına geçip "Gördün mü, yüzüğü o attı" diye bu işten sıyrılabilirsin. Yoksa halin harap arkadaşım. Mutsuzlar ordusuna bir nefer daha!

BAYANIM AMA KELİM!
Selda ablacığım beni sizin gençliğinize benzetiyorlar. Ama benim saçlarım çok az ve ne yapsam gürleşmiyor. Denemediğim ürün kalmadı. Mutlaka bildiğiniz bir yöntem vardır. Kaşlarıma da badem yağı sürüyorum ama olduğu gibi duruyor. Saç nakline, çok acıttığı için yanaşmıyorum. Bir de futbolcu Tanju Çolak'ın telefonu var mı, saçına bir şey yaptırmış, hayli başarılı! Acele cevap bekliyorum. Rumuz; Kel kız

S.U. CEVAP; Şimdi tüm şampuan firmalarını çıldırtacağım ama 'saç çıkaran' bir ürün henüz icat edilmedi! Çünkü saç teli dediğin sadece saç kökü varsa çıkar, hiçbir bakım ürünü yoktan var edemez. Bu yüzden boşuna hayal kurma. Sonuç; 'saç nakli' tek çare...