Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 27 Haziran 2016

Resimlerimi yırtıyor...

Selda abla deli gibi sevdiğim bir genç var. Ben de güzel sayılırım ama o fazlasıyla yakışıklı, Kenan İmirzalıoğlu gibi. Boğa burcu. Aşkı da yakıcı kıskançlığı da. Bana göz açtırmıyor. Ama kendine gelince her şey serbest. Telefonundan hiçbir kızın adını silmedi mesela. Silmesini istediğimde, "Onlar benim arkadaşım" diyor. Laf söyletmiyor. 17 yaşımdaki resimlerimi bile "Neden o zamanlarda ben seni tanımadım" diyerek yırttı attı. 23 yaşımdayım, o yaşlara ait hiç resmim kalmadı. Evlenmeyi düşünüyoruz ama??!! Rumuz; Sel-Hal

S.U. CEVAP; Mailini okuyunca 'Tanıdık biri benimle dalga mı geçiyor' dedim. Çünkü yıllar önce aynısını yaşamıştım. Sonucu sorarsan, hayır evlenmedik.

ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ
Çünkü bir süre sonra anlıyorsun ki, arada güven yoksa o ilişki bitmeye mahkum. Devam ettirmeye çalışmak ise, kadınla erkeğin birbirini hunharca hırpalaması demek. Yani bir tür şuur kaybı yaşanıyor. Tekrar tekrar düşün lütfen.

KIZIMA DA AYNISINI YAPIYOR
Selda hanım eşimi şikayet edeceğim. 11 yıllık evliyiz. Bütün kararları o alır, her şey onun istediği gibi olur. Bugüne kadar benim de sözüm geçer diye bekledim. 9 yaşında kızımız var, çocuğun ne giyeceğine bile o karışıyor. Ben okumadım ama bu cahil halimle 'kızımı da kişiliksiz biri yapacağını' görebiliyorum! Ne yapayım? Rumuz; Nergis

S.U. CEVAP; Öncelikle, hiçbir anne cahil değildir. Doğumla birlikte hayat onlara çok şey bahşeder. Eşinize gelince, işte karşısında çaresiz kaldığımız erkek modeli! Dediğim dedik çaldığım düdük. Ama maalesef kocanızın elinden o 'düdüğü' alacak kişiler biz değil aile büyükleriniz. Onlarla konuşun.