Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 30 Mayıs 2016

O kızla tanışmam lazım

Selda abla size o kadar çok mail yolladım ki, galiba ulaşmıyor. Eski okurlarınızdan bir kızla tanışmak istiyorum. 'Bahar' rumuzuyla yazmış. Evlenmek istiyormuş ama koca namzedi yokmuş çevresinde. Kendisine talip olmak istiyorum. Çok yakışıklıyım ama dürüst olmak gerekirse, bu ara işsizim. Bana 'evet' derse iş de bulurum. Onunla tanışmayı gerçekten çok istiyorum. Abla o kızın mailini verebilir misin? Rumuz; Zeki Sezen T.

S.U. CEVAP;
Oldu canım istersen şuraya iki de iskemle atayım, birbirinize aday gelin. Çaya filan da çıkarsınız! Ama hatırlatırım, Esra Erol kadar kibar değilim. Hatta bu konularda biraz dangıl dungulum.

'KIRICI OLURUM İSTEYEREKTEN!'
Bu cümleyi Roman bir kızdan duymuştum, "Anne kız, kırıcı oluyorsun isteyerekten" demişti anacığına. Ben de o hesap, "Oğlum sen kafayı mı yedin, köşemin en güzel, en eğitimli, en akıllı okuru hiç sana bakar mı?" diyerek kabalaşabilirim. Kusura kalma umutlarını kırdım ama gerçekler böyle ne yazık ki.

BABAMDAN BiLE KISKANIYOR!
Sevgilim o kadar kıskanç ki nefes alamıyorum. Babamdan bile kıskanıyor. Önceleri hoşuma gidiyordu. Sonra bir baktım hapis hayatı yaşıyorum. Ama kendisi, yanımda kızlarla bakışıyor. Suçu da benim üstüme atıyor; kötü giyinmişim, kızların dikkatini çekmişim! Rumuz; Bulutsuzluk özlemi

S.U. CEVAP; "O kadar aşığım ki öz babasından bile kıskanırım" cümlesi bir adamın ruhunun derinliklerinden geliyorsa, onu hemen bir yere kapatacaksın. Tedavi etmeden de salmayacaksın! Ki, çevre kızlarına daha fazla zarar vermesin. Çünkü bu tiplerin açılımı şudur; "Başka erkeklerle görüşürsen bendeki her türlü eksikliği fark edersin ve ne kadar berbat biri olduğumu anlarsın!"